Olga Menzelová porodila: Kdo je otcem tentokrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Olga Menzelová porodila: Kdo je otcem tentokrát?

Olga Menzelová se podruhé stala maminkou.
Olga Menzelová se podruhé stala maminkou. (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Manželce Jiřího Menzela se podařilo druhé těhotenství utajit až do posledního měsíce. Nakonec se ale všechno provalilo a nyní je už jasné, že malá dcera Anička má sourozence!

Režisér Menzel zůstane i nadále obklopen ženami. Anička bude mít sestřičku. Zprávu Blesku potvrdila blízká pracovnice Olgy Hana Tize. „Mohu potvrdit, že se manželům Menzelovým narodila krásná dcera,“ řekla. Novopečená maminka s druhou dcerou jsou už z nemocnice zpět doma.

Olga těhotenství na společenských akcích maskovala volnými šaty a nakonec se různým večírkům začala vyhýbat úplně. A později se ukázalo proč. Byla opět těhotná a otec druhého dítěte je opět neznámý. Aničku si tenkrát pořídila s režisérem Jaroslavem Brabcem, protože Menzel se toho času výchovy dítěte bál.



Přečtěte si
mission
7. 9. 2015 • 19:04

Při povrchním pohledu by to vypadalo na kandaulismus. Ale neřekl bych, že oskarový režisér je cuckold, protože si také umí užít s mladičkou černoškou. Nesdílel bych ten odsudek zde výše diskutujících a zatracujících takové "soužití ve čtyřech". Ono to bude v reálu prostší. Umělec je dost pevně emocionálně připoután k té krásce jen na oko působící přelétavým dojmem. Pokud má oskarový režisér spermiogram v háji a na paní Olgu dolehly mateřské instinkty, tak jí prostě na základě nějaké snad dohody (gentleman´s agreement) dovolil pořídit si děti jinde. A jak to vypadá, tak paní Olga má vkus i úroveň. Jako biologické otce svých dětí si jistě našla kvalitní jedince prověřené tím, že sami už mají zdravé děti. Ti jsou jistější než spermobanka, kde dotyčná nemá jistotu zda jí neimplantovali sperma zrzavého studenta sice s IQ 150, který potřebuje prachy, ale trpí skrytou srdeční vadou nebo jinou geneticky přenosnou poruchou.

mekanik
20. 1. 2015 • 15:33

krypl666-How many of you smoke shit in this class

mekanik
20. 1. 2015 • 15:32

kreten999-Don't suck me, leave this place now and fuck you, you shit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.