Kramný je vrah! Policejní ředitel to má za hotovou věc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kramný je vrah! Policejní ředitel to má za hotovou věc!

Petr Kramný v únoru "oslaví" svůj první rok za mřížemi.
Petr Kramný v únoru "oslaví" svůj první rok za mřížemi. (Foto Aha! – Karel Kopáč, reprofoto FTV Prima, ara)

Rok a půl od dosud uspokojivě nevyjasněné smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v egyptské Hurghadě a téměř rok pobytu Petra Kramného (36) za mřížemi. To je bilance, kterou se mohou pochlubit kriminalisté Moravskoslezského kraje. Zatímco se nabízí varianta, že podezřelého soud osvobodí pro nedostatek důkazů, policisté ho budou muset  z vazby propustit a on shrábne mnohamilionové odškodné, krajský policejní ředitel je překvapivě optimistický.

Podle všech dostupných indicií vyšetřovatelé přešlapují na místě od chvíle, kdy vinou obtížné komunikace s egyptskými úřady nemohli provést ohledání místa činu, pročež jim chybí klíčová expertíza. Petr Kramný stále trvá na původní vyšetřovací verzi Egypťanů o otravě, kterou zázrakem přežil jen on. Po ostravské pitvě těl zavražděných jsou ovšem čeští kriminalisté toho názoru, že zabíjela elektřina. Jenže jak?


Také krajský policejní šéf Tomáš Kužel si je, stejně jako státní zástupce, vědom, že podezřelý je ve vazbě již příliš dlouho a je potřeba s případem hnout. Nicméně prodlevu vidí na straně státního zastupitelství, jak uvedl ve vyjádření pro iDnes.cz. "Postup v případu neurčují vyšetřovatelé, ale dozorující státní zástupce. Po přečtení zdůvodnění obvinění jsem však osobně přesvědčen, že pan Kramný čin spáchal. Samozřejmě rozhodne až soud, ale za prací kriminalistů stojím," věří Kužel ve vinu údržbáře z Karviné.

Přečtěte si
kukulin
24. 3. 2015 • 23:06

Krajský policejní ředitel našel ve skříňce pana Kramného dva dráty, tak to nemohl přece udělat nikdo jiný než Petr. Že se mu žena kurvila i před jeho očima s Egypťanem to pro krajského policejního ředitele nic neznamená. Důkaz je že v Egyptě mají 230 V světelnou síť.

ararat
25. 1. 2015 • 20:22

tak nedělej trapku

ararat
25. 1. 2015 • 20:19

doufám,že na maškarní

bella.
24. 1. 2015 • 18:56

ararat dej už pokoj svý sis řekla, tak o co ti jde? Tohle je už trapárna, jako bys neměla jiný témata.Furt jen hazly, sex, seznamky.

ararat
24. 1. 2015 • 08:27

ale nepovídej fáááááááááákt? my víme jaké jsou ony důvody a to je ten,že jsi objevena na jiných servrech a seznamkách,kde naháníš chlapy a aby to nebylo tak do očí bíjící,tak tady jsi jako bella....prostě hlupačka jako ty ani nic jiného nemůže nic lepšího vymyslet,ale jo vlastně jsem zase zapomněla,že jsi byla v kině a v divadle jo jo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.