Těžce nemocná Jana Brejchová a její sestra: Nenávist opět vzplanula! A je ještě silnější... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těžce nemocná Jana Brejchová a její sestra: Nenávist opět vzplanula! A je ještě silnější...

Jana Brejchová
Jana Brejchová (Foto TV Nova, ara)

Fenomenální herečka Jana Brejchová má zítra 75. narozeniny. Filmy se sexbombou 60. a 70. let frčí už týden na TV obrazovkách a herečce vzdávají hold i ostatní média. Hodně zdraví a dobrou náladu, to jí přeje i deník Aha!. Jen sestra Hana Brejchová neřekne: Sestřičko, všechno nejlepší! Nenávist, zdá se, opět vzplanula.

„Ani mě nenapadne zvednout telefon a Janě zavolat. To ani náhodou! Jak se chová ona ke mně, tak se budu chovat já k ní,” řekla Aha! rezolutně Hana. A neopomněla dodat: „Podívejte, mně v prosinci také sestra nezavolala, když mi bylo osmašedesát let. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.”


Naštvala ji televize
Hana s Janou se nemusejí už dlouho. Proč? Tak to není ani jedna ochotna sdělit. Sestry se po několika letech viděly letos v létě, když Hana přišla navštívit Janu na rehabilitační kliniku na pražských Malvazinkách. O tom, že se viděly, ale Hana hned poreferovala televizi, což Janu naštvalo. Podruhé už sestru na pokoj nepustila. „To mne mrzí. Udělala jsem po letech první krok, a ona na mne takhle,“ posteskla si Hana, kterou zlobí srdíčko.

Stále v sanatoriu
Je na tom ale mnohem líp než Jana. Ta kvůli nedostatečnému dokrvování mozku je už rok a půl v péči lékařů. Narozeniny letos oslaví v sanatoriu s pečovatelskou službou, které se už asi provždy stalo jejím domovem. Určitě se za ní nahrne spousta gratulantů, Jana ale návštěvy odmítá. Jediný, kdo k ní smí, je dcera Tereza Brodská (46) s manželem Herbertem Slavíkem (51) a synem Samem (18). A také věrný kamarád a kolega, herec Jiří Ptáčník (66).



Autor:  mir

Přečtěte si
sylvie59
20. 1. 2015 • 09:27

Nepochybně se dychtivě váš vzkaz přečte a zařídí se podle něj.

fiva
20. 1. 2015 • 08:02

Pro petrmetr - tak tou blbinou jsi mě fakt rozesmál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.