Náhoda? Partyšová ve svatebním den před veselkou svého exmanžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Náhoda? Partyšová ve svatebním den před veselkou svého exmanžela!

Partyšová se ukazovala ve svatebním, Kokta mezitím plánoval veselku!
Partyšová se ukazovala ve svatebním, Kokta mezitím plánoval veselku! (Facebook)

Moderátorka Snídaně s Novou Gábina Partyšová se o čtvrté svatbě svého exmanžela dozvěděla až od novinářů. Zatímco Kokta kolem pátečního poledne znovu vlezl znovu do chomoutu, ona trávila ráno obklopena svatebními šaty.

Ženská intuice nebo spíš pracovní závazky? Partyšová se na své sociální síti pochlubila fotkami se závojem ve společnosti modelek oděným do svatebních šatů. „Ve včerejší Snídani s Novou se trochu zamotalo,“ připsala moderátorka. A to ještě neměla tušení, jak se to zamotá další den!

Nepoučitelný proutník a otec několika dětí Josef Kokta se totiž znovu oženil. A bývalé manželce Partyšové o tom neřekl ani slovo. Pravdu se tak potupně dozvěděla až z médií. „O tom, že se vezmou, jsem nic netušila. Pepa mi to nehlásil. A musím říct, že je mi to nějak jedno. Už před časem jsem odpustila. Každý máme ten svůj píseček a je to tak dobře,“ říká moderátorka. Ona sama svého údajného milého stále tají s tím, že nemá rád přítomnosti médií.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.