Napadený fotograf: Takhle mě zmlátil Oldřich Vízner! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Napadený fotograf: Takhle mě zmlátil Oldřich Vízner!

Herec napadl fotografa Jiřího Schotta.
Herec napadl fotografa Jiřího Schotta. (Foto čtenáře Aha!, ara)

Jako filmový Saturnin byl uhlazený a vtipný. Představitel slavného sluhy Oldřich Vízner (67) má ale do této postavy daleko. Nepříčetný vztekem zmlátil v pasáži Lucerna fotografa.

Herce vydráždilo, že ho někdo údajně vyfotil na ulici. Odnesl to Jiří Schott, který pracuje pro jednu agenturu. Shodou náhod byl v nedaleké pasáži Lucerna. Náhle se k němu přiřítil běsnící Vízner a začal s fotografem cloumat. „To vy jste mě fotil? Kdo mě fotil? Pro koho fotíte?“ vztekal se herec. Pořád přitom do překvapeného fotografa strkal. „Nasahejte na mě,“ bránil se zaskočený Schott. „Nechte mě. Pomozte mi někdo,“ volal zoufale, když viděl, že dva členové ochranky – chlapi jako hory – jen víceméně nečinně přihlížejí.

Herec se dvakrát od napadeného vzdálil, aby se vrátil a znovu zaútočil. Dvakrát ho srazil na zem a dvakrát ho uhodil do obličeje. Proč taková brutalita a vztek? „Mám s fotografy špatnou zkušenost,“ řekl druhý den Vízner. „Považuju focení za zásah do soukromí,“ dodal lakonicky.

 

Video se připravuje ...

Napadený Schott: Byl to šok!
„Jsem v šoku, ještě se mi to nestalo. Fotím od roku 2009, z toho posledního půldruhého roku hlavně kulturu a společnost,“ svěřil se zmlácený fotograf. „Pan Vízner mi připadal nepříčetný. Alkohol jsem z něj necítil. Choval se spíš, jako když má nějaký vážný psychický problém,“ zhodnotil hercovo počínání. Napadený fotograf má natržený ret, rozbité brýle a špatný pocit, že mu víc nepomohla ochranka, která incidentu přihlížela. Policii si musel zavolat sám. Protože škoda nepřesáhla 5000 korun, půjde jen o přestupkové řízení.



Přečtěte si
kukulin
13. 2. 2015 • 16:46

Pan Vízner šel Z akce kde si mohl každý zaregistrovaný žurnalista vyfotit. Tomu šotkovi Schotovi to bylo málo a otravoval ještě v pasáži Lucerna. To se skutečně někdo diví tomu, že to neslušné jednání rádoby fotografa se nelíbilo a dostal přes hubu? Myslím, že dostal málo. Že ochranka měla pana Víznera chránit a přidat se a ještě tomu fotográfkovi měla nějakou přidat, aby neotravoval.

prroud
15. 1. 2015 • 19:52

britvo............ty ses jeste vetsi ko.kot nez jsme mysleli!!! Kdyz fotim krajinky a pamatky tak nemirim fotakem na me cizi lidi,ty mehlo,za to po me nikdo neskoci,vocase!!!

ollina
15. 1. 2015 • 18:02

Myslím, že by více fotografů potřebovalo nařezat.

britva
15. 1. 2015 • 17:40

co to meleš. to už nikdo nemůže nic fotit. to je to zakázaný, ty demente. co teda leza na ulici když se bojí, že ho někdo vyfotí. to aby mlátil každýho fotícího turistu. ty si fakt dement

britva
15. 1. 2015 • 17:38

starej krettén. tam bude nějakej problém, že se brání focení. tam bude nějaká exekuce, lolitka nebo rakovina. jen si ho pěkně blesk a aha procvakněte. ten záchvat nebyl jentak z ničeho nic

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.