Štěpánek motá hlavu Janžurové: Bude Adamovská žárlit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štěpánek motá hlavu Janžurové: Bude Adamovská žárlit?

Štěpánek z Ordinace nastoupil do Počátků. Začne rozvíjet dávný vztah s Janžurovou.
Štěpánek z Ordinace nastoupil do Počátků. Začne rozvíjet dávný vztah s Janžurovou. (TV Nova)

Je to více než rok, kdy z Ordinace v růžové zahradě 2 zmizel Petr Štěpánek (66) alias docent Eduard Valšík. Doslova pobláznil Zlatu Adamovskou (55), která ho pak pojala dokonce ve skutečnosti za manžela! Nyní bude herec motat hlavu jiné kolegyni – ovdovělé Ivě Janžurové (73)!

Žárlivá Adamovská si bude muset začít dávat na charismatického manžela pozor. „Pan Štěpánek si v Doktorech z Počátků zahraje postavu Vítka. Byl dávnou láskou paní Janžurové alias Emy, jenže ji zradil, protože se oženil s její sestrou, která je nyní po smrti a on se do Počátek vrátil ji pohřbít. Mezi nimi dojde k určitému zvratu,“ naznačuje PR koordinátor Doktorů z Počátků Vojtěch Boháček.

Každopádně Adamovská bude mít vše pod kontrolou. Ordinace i Doktoři z Počátků se natáčejí v hostivařských ateliérech, tudíž herečka může kdykoli přeběhnout a zkontrolovat, zda láska mezi Janžurovou a manželem Petrem hoří pouze před kamerou…

Jan Čenský alias primář Suchý: Odskočil si z Kamenice do Počátků
Možná máte občas pocit, že místo na Doktory z Počátků koukáte na Ordinaci? I to se na Nově děje... Dnes se třeba v Počátkách objeví primář Suchý z kamenické nemocnice, kterého hraje Jan Čenský (53). „Diváci mají propojování seriálů rádi,“ tvrdí výkonná producentka Klára Bukovská. „Navíc Doktoři z Počátků původně vznikli z podstaty Ordinace v růžové zahradě 2, kdy z Kamenice odešel Ota Kovář a objevil se právě v Počátkách,“ dodává Bukovská.



Přečtěte si
beladona
17. 1. 2015 • 09:33

P.Štěpánek a charismatický ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.