Moderátor Evropy 2 svačinkou žraloků? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátor Evropy 2 svačinkou žraloků?

 (Evropa 2)

Nedá se říct, že by tuhle zimu mrzlo až by praštilo, ale stejně - kdo by se raději neválel na pláži? Za tropickým vedrem se vydali i moderátoři Evropy 2 Patrik Hezucký a Petr Cerha známý jako Nasty.


Oblíbený bavič Patrik Hezucký se se svojí přítelkyní Nikol vydal na pohodovou luxusní dovolenou do Thajska. Čerpal tak síly na další maraton Ranní show, která startuje ve složení Leoš Mareš, Patrik Hezucký a bombucman Jakub Kohák opět od 19. 1. v 6 hodin.

Oproti tomu adrenalinový nadšenec Nasty (Petr Cerha) se svojí dlouholetou láskou Anetou podnikli mnohem větší dobrodružství. Někomu by se mohlo zdát, že až sebevražednou misi. Na Seychelech si zaplavali s rejnokem a dokonce se vydali na zakázaný žraločí ostrov, který své jméno nezískal náhodou. U ostrova není přístav, takže si tyhle dvě hrdličky musely zaplavat se žraloky, aby se na pevninu dostaly.

„S Anet máme rádi zvířata, ať už je to pes, chobotnice nebo bobr. Proto jsme želvy, žraloky, pavouky a ostatní exotickou faunu přímo vyhledávali. I přes to, že nás někteří domorodci varovali, že na jistá místa není dobré vstupovat. To pak máte pocit, jako když jste v počítačové hře s jedním životem,“ říká moderátor.

Jedno je jisté – Nasty má pro strach uděláno, protože upřímně – ne jen dámy by se toho pavouka na fotce nedotkly ani desetimetrovou tyčí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.