Čachry se scénářem Ordinace: Návrat Magdy do seriálu! Jak? Vždyť v něm zemřela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Čachry se scénářem Ordinace: Návrat Magdy do seriálu! Jak? Vždyť v něm zemřela…

Magda se vrací do Ordinace.
Magda se vrací do Ordinace. (Foto pro Aha! – archiv TV Nova)

Pro fanoušky Markéty Plánkové (36) svitla jiskřička naděje! Když po šesti letech dala herečka sbohem nováckému seriálu Ordinace v růžové zahradě, byl to pro diváky velký šok. Nyní se doktorka Magda Mázlová po roce opět objeví na televizní obrazovce!

Díky věštkyni Melise se její postava zjeví ve snu primáře Mázla alias Petra Rychlého (49). Ten je momentálně bez ženy a milenky „Věštkyně Melisa Mázlovi tvrdí, že je s Magdou ve spojení a že s ním chce mluvit. Mázl je z toho zmaten a dokonce donutí svou rodinu vyvolávat duchy. O Magdě se mu posléze zdá, proto se ve snu usmívá. Myslí si, že leží vedle něj...,“ prozradila deníku Aha! PR koordinátorka seriálu Alžběta Cimová.

Plánková v těchto obrazech ani nemluví,“ dodala na vysvětlenou s tím, že produkce zatím o návratu herečky do Ordinace neuvažuje. Do nových scén televize použije už dříve natočené záběry.

Bratr kontra sestra

Věštkyni Melisu hraje Renata Rychlá (41), která ve včerejším Aha! prozradila, že věří v tajemno. Dokonce si jako rozvedená matka samoživitelka nechá občas v těžkých chvílích poradit od věštkyně nebo kartářky. Její bratr Petr Rychlý je na rozdíl od ní ve věcech mezi nebem a zemí střídmý.





Přečtěte si
ianka
14. 2. 2015 • 17:04

A kam přepínáte, když všude dávají kulový??

honzadv
14. 1. 2015 • 20:09

Já taky nikomu nic necpu, sám to nemám rád. A nemyslel jsem to urážlivě, jen jsem se ohradil. Kdyby byli všichni diváci jako já, tak všechny Ordinace a další splašky můžou klidně naházet do šrotu a netočit je. U mně - když už - jede ZOOM, to nás baví všecky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.