Rodina Karly Mráčkové trpí: Jak to u nich (ne)funguje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodina Karly Mráčkové trpí: Jak to u nich (ne)funguje?

Karla Mráčková s dcerou Karličkou v roce 2014
Karla Mráčková s dcerou Karličkou v roce 2014 (Foto: Aha! - Roman Souček)

Karla Mráčková (41) bývalá televizní rosnička je už téměř rok reportérkou Televizních novin a její rodina se musela vysokému pracovnímu tempu přizpůsobit.

Matka tří dětí – synů Nikoly (23), Maximiliána (14) a nejmladší dcery Karličky (5), vždy dokázala perfektně skloubit pracovní povinnosti, studium a rodinu. To se ovšem změnilo ve chvíli, kdy přijala pracovní místo reportérky.

„Najednou jsem začala dělat celý týden od rána do večera a trvalo, než si na to Karlička zvykla.“  Prozradila Karla Mráčková Blesku pro ženy, jak bylo těžké navyknout svou malou dceru na to, že už spolu nemohou trávit tolik času. „Teď je to tak, že týden pracuji a týden mám volno, a na to už si navykla. Manžel už si taky zvykl na ten jiný režim, že není vždycky nakoupeno, tak to rychle donakoupí, rozveze děti do kroužků a tak.“ Popisuje Karla, změny v rodinném nastavení. Čtvrté dítě Karla neplánuje, vzhledem k tomu, že poprvé se matkou stala již v osmnácti letech, rozhodla se nyní naplno věnovat práci, která jí baví.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.