Menzelová čeká druhé dítě! Její manžel ale otcem znovu není | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Menzelová čeká druhé dítě! Její manžel ale otcem znovu není

Olga už se těší na druhého potomka. Slavný režisér ale otcem opět není.
Olga už se těší na druhého potomka. Slavný režisér ale otcem opět není. (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Má to za pár! Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (76) je podruhé těhotná. Stejně jako tajila už dost pokročilé těhotenství, neprozradila Olga Menzelová (36) zatím ani jméno otce.

Dcera Anička (6) se už za chvíli dočká bratříčka nebo sestřičky. A podle těhotenského břicha, které Olga skrývá pod volným pončem je to otázka jen několika týdnů. Koncem listopadu přitom Olga, která se naposledy objevila ve společnosti s manželem Jiřím, o těhotenství mlžila a břicho maskovala volným svetrem. A ani tentokrát neporodí Menzelovo dítě. Dceru Aničku má s režisérem Jaroslavem Brabcem a podle Aha! není Menzel otec ani jejího druhého dítěte.


„Olga si přála dítě, čemuž rozumím, ale na druhou stranu jsem sobec nebo srab a mám takovou fixní ideu, že moje dítě by nebylo zdravý, protože už jsem moc starej,“ okomentoval Menzel před časem to, že Anička není jeho biologická dcera.

Menzel není otec

„Jirka si dítě nepřál. Nikdy... Dohodli jsme se, že až jednoho dne přijde čas, kdy budu dítě chtít, tak se naše cesty rozdělí. A ono to přišlo,“ prozradila Menzelová před čtyřmi roky časopisu Intinkt.





Přečtěte si
tacoo
20. 1. 2015 • 01:14

Podle mne se automaticky zapsal do rodného listu manžel jako otec a asi s tím nic nedělali. Otázkou je, jestli to české zákony vůbec umožňují, pokud v tom manželství setrvá.

ivoadler
19. 1. 2015 • 14:00

Nechci dítě. Vím, že jsem hnusnej a děsí mně představa, že by dítě bylo po mně.

mekanik
14. 1. 2015 • 03:33

bel-tvuj špenát je nejlepší a závaží bych nechal kde je

beladona
14. 1. 2015 • 01:03

mekanik jaké bylo kino? Vypletval jsi na ararat 9 x . Přijď si pro závaží a jí nauč vařit špenát.

beladona
14. 1. 2015 • 00:21

ararat lesby a gaye beru jako normální lidi a jsou součástí tohoto světa jako ty jsi jeho součástí a jiní.Jsem moderní žena, netrpím předsudky a jsem inteligentní. Blb, který se zabývá orientací jiných a dělá z toho problém má evidentně problémový přístup k okolí a svému životu vůbec. A teď jsi zavřít slepice, oprav si inzert v seznamce a tak nějak v celku neotravuj.Vem s sebou i toho blbečla s palečkama - morda.nemám na vás náladu.Dnes ne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.