Viktor Preiss po zdravotních potížích: Do divadla s prázdnou lahví od vína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Viktor Preiss po zdravotních potížích: Do divadla s prázdnou lahví od vína!

Po cestě do divadla našel Viktor Preiss prázdnou láhev. Odnesl ji a vyhodil.
Po cestě do divadla našel Viktor Preiss prázdnou láhev. Odnesl ji a vyhodil. (Aha! - Ladislav Křivan, Alexandr Malachovský)

Nejlepším lékem na všechny starosti je práce! Tím se zřejmě řídí Viktor Preiss (67). Ten jen pár dní po zápalu plic už spěchal do divadla s láhví v ruce.

Nutno ovšem říct, že láhev vína Viktor Preiss nevypil po cestě. Prázdnu nádobu našel po cestě na ulici a odnesl ji do divadla, kde ji vyhodil. O víkendu totiž poprvé od nemoci, která ho skolila na Vánoce, odehrál komediální divadelní představení Vstupte!. „Pan Preiss podal skvělý výkon, všichni jsme se nasmáli. Nikdo by nehádal, že ještě před pár dny na tom byl špatně,“ svěřila se deníku Aha! jeden z diváků.

V poslední době ale herci moc do smíchu nebylo. K smrti ho vystrašil jeho syn Martin Preiss (42), když v prosinci vyhrožoval, že se zabije nožem. Pak ho společně s manželkou Janou Preissovou (66) dali do psychiatrické léčebny. I když je už teď doma, jeho psychické problémy sužují celou slavnou rodinu.



Autor:  tuš

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.