Urbánková a Abrhám: 40 let nenávisti! O jeho podvádění věděli všichni! Kromě ní... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Urbánková a Abrhám: 40 let nenávisti! O jeho podvádění věděli všichni! Kromě ní...

Naďa Urbánková dodnes cítí hořkost, že mu Šafránková přebrala Josefa Abrháma.
Naďa Urbánková dodnes cítí hořkost, že mu Šafránková přebrala Josefa Abrháma. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan)

Tu velkou pilulku hořkosti pořád nespolkla! Naďa Urbánková (75) ani po 40 letech nemůže Libuši Šafránkové (61) zapomenout, že jí odloudila tehdejšího partnera Josefa Abrháma (75).

Dokonce si o tom před časem měla postesknout prezidentu Miloši Zemanovi (70). „Ano, v debatě se Zemanem na vztah s Abrhámem zavzpomínala! A zmínila se, že se tehdy o jeho poměru s Šafránkovou dozvěděla od své kadeřnice,“ řekl Aha! zdroj z okolí zpěvačky. „Tohle je citlivé téma! Pepu jsem milovala a vzpomínám na vztah s ním dodnes. To je celé,“ řekla Aha! Urbánková, která evidentně rozchod s populárním hercem stále nerozdýchala. A Libuši Šafránkové, která bojuje s rakovinou plic, nemůže přijít na jméno.

Smáli se v posteli

Urbánková se s Abrhámem seznámila v roce 1968 během natáčení televizního filmu Bahno. „Strašně jsem se do něj zamilovala. Vydrželi jsme pak spolu osm let. Nikdy jsme se nevzali, byl to však jeden z nejdelších vztahů mého života a z mé strany určitě nejsilnější. Jen na ten rozchod nerada vzpomínám,“ prohlásila před časem Naďa a prozradila i jednu pikantnost. „Josef je báječný, velmi vzdělaný, plachý, ale taky má smysl pro humor. Ono se říká, že v posteli se člověk moc nenasměje, ale my jsme si vymýšleli takové ptákoviny, že jsme se opravdu bavili pořád,“ napsala zpěvačka v knize A příště lépe.

Chtěla s ním potomka

„Moc jsem si přála mít s Pepou dítě. Ve chvíli, kdy jsem cítila, že ten biologický budík zvoní, jsem mu to oznámila, protože jsem se chtěla zachovat čestně.  On mi tehdy řekl, že se na to ještě necítí,“ přiznala pak po letech.

Zničená zpěvačka utekla za oceán

Naďa dlouhou dobu nevěděla, že se Abrhám v divadle seznámil s novou kolegyní, mladičkou Libuší Šafránkovou. Několik měsíců vedl dvojí život. Věděli to všichni, jenom ona ne. Pak už to její kadeřnice nevydržela a řekla jí pravdu. Psychicky zničená utekla do amerického Nashvillu. Až z novin se pak Josef Abrhám dozvěděl, že se tam vdala za manažera Jana Nemejovského. „Musím přiznat, že ten sňatek byl trošičku z trucu,“ přiznala po desetiletích Urbánková, která má s Nemejovským dceru – zpěvačku Janu Fabiánovou (35).





Přečtěte si
ivoadler
3. 8. 2015 • 09:19

Ale to snad ne! Copak každé vystoupení herce před kamerou, zejména televizní, je podle scénáře? Neděláš rozdíl mezi rolí herce a jeho vystoupením "za sebe". Ve všech vystoupeních "za sebe" se vytahují, i v těch, kde se jakoby zesměšňují.

ivoadler
2. 8. 2015 • 14:49

Já to nějak nechápu. Můžeš mi vysvětlit souvislost mým chcaním na zeď a morálním upozaděním komediantů? Jen tak mimochodem. Slováčkovi (tomu od Dády) nějaká firma vypověděla smlouvu na vystupování na jejích podnikových akcích. Ne každému je amorální chování kumštýře lhostejné. Tahle sebranka je natolik sprostá, že si stoupne před kameru a vydává své jednání za normu pro ostatní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.