Zuzana Vejvodová alias Libuška z ULICE: Konec v seriálu! Víme, co za tím je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Vejvodová alias Libuška z ULICE: Konec v seriálu! Víme, co za tím je

Zuzana Vejvodová jako Libuška v seriálu Ulice končí.
Zuzana Vejvodová jako Libuška v seriálu Ulice končí. (TV Nova)

To je šok! Na konci měsíce se diváci nováckého seriálu Ulice rozloučí s jednou z jeho stálic Zuzanou Vejvodovou (34) neboli Libuší Nekonečnou. Proč ze seriálu odchází?

„Mohu vám potvrdit, že Zuzana Vejvodová v seriálu Ulice opravdu končí. Naposledy bude na obrazovkách v jubilejním, 2000. dílu, tedy 23. ledna,“ řekl deníku Aha! PR seriálu Vojtěch Boháček s tím, že hereččin konec není zapříčiněn žádnými neshodami. „Je to důsledek celého vyústění její dějové linie,“ dodal Boháček.

Herečka ale už má nový kšeft u konkureční televize, kvůli kterému dokonce byla ochotná radikálně změnit svůj vzhled. „Nechala jsem se ostříhat a ztmavit vlasy kvůli novému projektu pro Českou televizi. A taky jsem trochu sama chtěla,“ prozradila Vejvodová na premiéře filmu Fotograf.


Přestože v něm má svou první opravdu velkou filmovou roli, na premiéru překvapivě chyběl otec jejího syna tříletého Jonáše, herec Pavel Nečas (48). Podle informací deníku Aha! měli v loňském roce krizi a herečka z toho byla velmi psychicky na dně. „Momentálně je z osobních důvodů v zahraničí,“ odpověděla na otázku, proč ji nedoprovází partner, ale její rodiče. Více to nekomentovala.



Přečtěte si
nilud
10. 1. 2015 • 12:00

Typicky chování NOVY,herečka končí protože končí její postava,tomu by mohl věřit jenom hlupák.

hermanka
9. 1. 2015 • 20:46

Mohli by zrušit všechny ty heeerrčky a seriály stupidní

na-cou
9. 1. 2015 • 16:10

Ani mi nebude chybět. Ty její kalhoty s rozkrokem až u kolen to bylo něco hrozného, navíc je nosila celý seriál. Mohla by sebou vzít Jakuba a schovanku Petera.

drobek7
9. 1. 2015 • 15:21

Jak může být "Libuška" naposled v Ulici v jubilejním 2000. díle, když už je jich odvysílaných 2735? To snad není tak složité, takovouhle informaci si najít, ne? Vaše články nejsou o ničem a jsou jen snůškou nesmyslů.... Vždycky nadpis, který má čtenáře přilákat - což potřebujete, ale pak nic o čem nadpis je, v článku není! Bohužel, je u nás teď hodně uvolněná morálka a každý může co chce, ale měly by za tohle padat pokuty a ne malé, on by si pak každý takové články odpustil.... Jste nemožní!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.