Ringo Čech o zesnulém Hapkovi (+70): Roznášel kapavku mezi zpěváky! A byl na to hrdý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ringo Čech o zesnulém Hapkovi (+70): Roznášel kapavku mezi zpěváky! A byl na to hrdý

František Ringo Čech práskl na Petra Hapku velmi pikantní tajemství.
František Ringo Čech práskl na Petra Hapku velmi pikantní tajemství. (Jakub Stadler, Aha! - Martin Hykl, David Kundrát)

Nechráněným sexem zničil světoznámou kapelu! Mezi víc než tisícovku milenek Petra Hapka (†70) patřila i žena, která přijela v roce 1977 do Varšavy sexuálně uspokojit Františka Ringo Čecha (71) a jeho skupinu Čech & spol. Ten ji ale »přenechal« členům kapely Smokie, aniž by věděl, že dívka chytila pohlavní chorobu právě od známého skladatele!

„Přijelo za námi děvče do Varšavy, potěšit nás, protože jsme byli dlouho z domova. Já jsem udělal nádherný gesto, že jsem řekl - kluci, Smokie se k nám chovají tak skvěle, my jim to nemáme, jak oplatit. Dáme jim to děvče,“ zavzpomínal Ringo na osudné rozhodnutí, které Smokie zničilo.


„Kapela mi nejdřív strašně nadávala. Říkali - až potom! A já - ne, hned teď. Tak jsem říkal - děvče, tady je Chris Norman, seznamte se! Seznámili se, no a za pár dnů mi nadávali Smokie, kudy chodili, že je děvče nakazilo kapavkou,“ prásknul po letech Ringo. „Pak mi moje kapela děkovala a říkala - ty vole, jak jsi to věděl... A já na to - nevěděl, měli jsme prostě kliku,“ svěřil se.

Zatímco Smokie hledali diskrétního lékaře, Čech pátral po původci pohlavní nemoci. „Když jsem hledal roznašeče celé záležitosti, chytil jsem tu holku v Praze pod krkem a ta mi práskla, že to má od Petra Hapky,“ prozradil Ringo nečekaný výsledek svého pátrání. Okamžitě šel skladatele konfrontovat. „Víš, co jsi způsobil, Péťo? A on říkal - no co, alespoň jsem pronikl do špiček světové popmusic,“ zavzpomínal František Ringo Čech v dokumentu Tajemství, který dnes večer vysílá televize Barrandov.

Přečtěte si
6010
20. 6. 2016 • 10:04

No fuj.Toto by již ale bylo na žalobu.Ten Ringo Čech si nevidí do pusy.I kdyby to byla pravda, tak takové věci se do éteru nedávají, tedy pokud má člověk inteligenci a tu Čech nemá.Čech je jen sprosté prase .Nechápu, jak mohl být na takovém postu v politice, ale asi je to tam normální.

e.benova11...@...
20. 6. 2016 • 09:40

Pan F.R.Cech - spraveďivy mezi chrapounama.Taky jsem jeste nikdy necetla nic pekneho o komkoliv zo pochazelo od neho. Je to jakytel hnusu

e.benova11...@...
20. 6. 2016 • 08:40

Pan F.R.Cech - spraveďivy mezi chrapounama.Taky jsem jeste nikdy necetla nic pekneho o komkoliv zo pochazelo od neho. Je to jakytel hnusu

beladona
10. 1. 2015 • 11:53

genicon to vám oběma bylo kolem 23 let, jak říkám, květinové děti a z lihu pocházející "intelektuální " témata jak změnit svět. Až na to, že hippie v US se semkly nejen kvůli válce ve Vietnamu, ale vůbec konzumu ve společnosti.To vy jste konzumovali co se dalo a seděli/leželi I v teple.

beladona
10. 1. 2015 • 11:36

petrmetr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.