Třikrát rozvedený Ladislav Smoljak (†78): Hádky se Svěrákem kvůli ženským! Kdo měl sex s Patrasovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Třikrát rozvedený Ladislav Smoljak (†78): Hádky se Svěrákem kvůli ženským! Kdo měl sex s Patrasovou?

1958 Smoljak se jako sukničkář narodil. Podváděl už první manželku Soňu.
1958 Smoljak se jako sukničkář narodil. Podváděl už první manželku Soňu. (Foto Aha! – Marek Pátek, Mária Rušinová, reprofoto ČT, ara)

Hezké ženy mu dokázaly zatemnit mozek! Způsobily hádky a výčitky! Třikrát rozvedený herec Ladislav Smoljak (†78) měl pro něžné pohlaví tak velkou slabost, že to narušilo spolupráci se Zdeňkem Svěrákem (78). Před kamerou, jako třeba ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje to ale vidět nebylo.

Jeho životem prošly tři manželky a nespočet milenek, ale největší zlost měl Svěrák na Smoljakovu třetí manželku Alici. „Ta nás zdržovala od psaní. Ona byla taková pracovitá, že on měl jen vymezený čas na psaní, a pak musel jít domů dělat, třeba pomáhat zedníkovi,“ prozradil po letech Svěrák. Nebýt Alice, byl by podle Svěráka filmový svět bohatší o další geniální scénáře. „I díky ní toho na světě hodně postavil a vybudoval. Myslím, že toho mohlo být klidně míň a mohlo tu být o dva i tři scénáře víc,“ svěřil se Svěrák.

Smoljak svou vášní pro ženy a zednické práce dokázal Svěráka pěkně vytočit. „Já jsem mu vyčítal jeho budování, respektive způsob. Budoval několik bytů, jeden dům, jeden obytný vůz, všechno rukama. Třeba udělal zkoušky na náklaďák a ten auťák si pak koupil, aby mohl otloukat cihly a nemusel platit řidiče a dopravu. A já se vztekal, že kdyby si na to najmul lidi, mohli jsme místo toho psát a napsat toho víc,“ přiznal Svěrák v dokumentu televize Barrandov Tajemství Ladislava Smoljaka. Nenapravitelný proutník
„Nemohu si stěžovat a rozhodně to neberu jako svou životní prohru, vždyť díky tomu mám čtyři úžasné děti,“ nechal se slyšet před smrtí Smoljak, o kterém jeho syn prohlásil, že kdyby byl naživu, určitě by se stihl oženit i počtvrté.
Podváděl první ženu s Dádou
Mezi Smoljakovy milenky patřila i Dáda Patrasová (58). Když mezi nimi přeskočila jiskra, byl už ženatý s první manželkou Soňou. V manželství prý nebyl příliš spokojený, a tak se tehdy nezadaná Dáda milostnému poměru nebránila a naplno propadla Smoljakovu kouzlu. „Hodiny jsme také proklábosili. Povídali si o knížkách. Já milovala jeho osobnost, měl pro mě nepředstavitelné duševní charisma,“ prozradila deníku Aha! Patrasová.



Přečtěte si
mekanik
25. 1. 2015 • 15:43

ararat pro tebe-https://www.youtube.com/watch?v=qdjfMBpwGEg

mekanik
25. 1. 2015 • 15:19

zmerd-to sedí.twl kdyby ses lépe učil nemuse bys k lopatě

mekanik
25. 1. 2015 • 15:16

ar-zase jsi vedle.do rachoty chodím.IQ není nízká nýbrž nízký.IQ-inteligenční kvocient,který ty nemáš, je mužského rodu.tím pádem NÍZKÝ!!!!!musíš ještě Č.J.hodně pilovat trubko.a co se týká schízy tak tu máš ty a bereš na ni léky to již bylo dávno řešeno

mekanik
25. 1. 2015 • 15:09

ar-ale jdi ty tanečnice

mekanik
25. 1. 2015 • 15:09

zméérd-jsem si jistý že na tebe mám ve všech směrech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.