Rychtářův vztek na Artura: Ničí Ivetin milovaný dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtářův vztek na Artura: Ničí Ivetin milovaný dům!

Takto se Rychtář snažil objímat Artura, když ho pod záminkou vylákal k matčině domu.
Takto se Rychtář snažil objímat Artura, když ho pod záminkou vylákal k matčině domu. (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan)

Dům po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) je vyklizený, má odpojený plynoměr a podle všeho ho čeká prodej. A právě kvůli tomu teď šílí vdovec Josef Rychtář (56). A to i přesto, že dříve říkal, že na dům má Artur jednoznačně nárok. Teď však zásadně otočil.

Lidé okolo mladého Štaidla od začátku avizovali, že se Artur bude chtít domu, ve kterém se děly opravdu nehezké věci, zbavit. A Rychtář tyto zprávy nemohl přehlédnout ani přeslechnout. Teď je však podle všeho velmi rozrušený z toho, že by se to mělo opravdu stát.

„Podle všech indicií je dům připravován k prodeji a to se mi opravdu hodně nelíbí,“ řekl vdovec s tím, že on se vzdal práva na dům, protože si Iveta přála, aby se do něho nastěhoval Artur. „Rozhodně nikdy nechtěla, aby ten dům prodal,“ vysvětloval své rozhořčení Rychtář, který prý má i obavy o to, aby se dům neponičil, když není vytápěn.

„Pokud přijdou silné mrazy tak pomrzne topení a v domě popraskají trubky a to by byla neskutečná škoda,“ míní vdovec, který je odhodlán prodeji zabránit. „Arturovo jednání se mi opravdu nelíbí. Je možnost, že se obrátím na správkyni dědického řízení a nějak tomu celému zabráním. Rozhodně se spojím s právním zástupcem Artura,“ nechal se slyšet Arturův otčím.



Přečtěte si
janapi
8. 1. 2015 • 17:11

Tak Artur ničí Ivetin milovaný dům ...a co říká Rychtář na toto: Rychtář raboval ve vile Ivety Bartošové!

poesje
8. 1. 2015 • 17:09

Kdyby se tam náhodou Artur nastěhoval, tak se mu stejně plačka Rychtář bude pořád cpát dovnitř . To možná čeká i chudáka nového majitele, že se mu Pepan bude cpát do baráku..Pepan by si eventuelně mohl dům koupit, ale na to určitě nemá. Jeho firmu na údajné hlídání by si dneska najal jenom totální blb, takže za chvíli začne rozprodávat to, co v domě ukradl a to mu na koupi domu asi těžko bude stačit

vladka.65
8. 1. 2015 • 15:26

ale houby ničí, jen je natolik rozumný a ví, že tam už nepomůže ani savo, takže co s domem, kde se mu válel takový dobytek ... aby se kluk bál sáhnout byť jen na kliku, aby něco nechytil ...

endmonika
8. 1. 2015 • 15:18

JEN AT TEN DOMEK CO NEJDŘÍV PRODÁ ALSPON BUDE OD RYCHTÁŘE KLID JE TO NECHUTNEJ KOMEDIANT DRŽÍM ARTUROVI PALCE

hejhej
8. 1. 2015 • 14:01

Blbeček Rychtář vystřízlivěl po Silvestru a hned inicioval bulvár, aby o něm psali Opět si bere do své smradlavé huby Artura, zrůda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.