Nová fakta o tajemné smrti modelky Netolické (†26): Měla mít milence a ten s ní před smrtí mluvil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nová fakta o tajemné smrti modelky Netolické (†26): Měla mít milence a ten s ní před smrtí mluvil...

Kateřina Netolická s Jakubem Petružálkem
Kateřina Netolická s Jakubem Petružálkem (Foto: Aha! - ara)

Modelka a mistryně ČR v kickboxu Kateřina Netolická zemřela začátkem listopadu za dosud nevyjasněných okolností, když byla nalezena ve vaně v bytě v Litvínově bez známek života. Nyní vycházejí najevo nové okolnosti, které na celý případ vrhají nové světlo. Mladá žena prý udržovala poměr ještě s někým jiným, než toho času hokejistou Kazaně Jakubem Petružálkem (29).

A to není všechno. Podle serveru Extra.cz byla Netolická milenkou kickboxera Ondřeje W. ze Štětí, jenž se měl s modelkou vidět krátce před smrtí. Dosud se o něm nevědělo a dokonce ani policie tento poznatek dříve, nekomentovala. "Policie na to dodnes nepřišla, neví to ani Kuba, sám Ondřej se jen modlí, aby to zůstalo tak, jak to je, protože kamarádi Petružálka by si ho podali," říká údajný zdroj jmenovaného webu.


Informace o milostném poměru Kateřiny Netolické s Ondřejem W. mají také dokazovat sms zprávy v jejím mobilu. Není ovšem jasné, ke komu a jak se telefon dostal do ruky nepovolaného člověka. V úvahu pak připadá jen zneužití přístupu k informacím přímo ve vyšetřujícím týmu.
To by ovšem znamenalo, že policie jisté stopy prověřuje. Dosud se totiž mělo za to, že modelka zemřela na srdeční zástavu nebo z podobného důvodu bez cizího zapříčinění. Co o celé záležitosti říká Jakub Petružálek, který se po smrti přítelkyně vrátil z KHL na led rodného Litvínova? To zatím nevíme, ale určitě vás budeme dále informovat.

Přečtěte si
jerry
7. 1. 2015 • 13:25

Každý, kdo se věnuje MT, kickboxu a podobným sportům ví, jak je při kopech důležitá kloubní pohyblivost. A jestli Kateřině některý z kolegů pomáhal zvýšit kloubní rozsah kyčlí a protáhnout třísla, jistě to bylo v rámci tréninkového procesu v přípravě na zápas o titul MS. Nevím co za tím bulvár zase hledá.

prroud
7. 1. 2015 • 11:41

Jj,bumbacko,nenalicena to byla moc pekna zabka,misto fetu delala sport,mela pritele Cecha,tedy Slovanka.........nevim co na ni komu vadi,alespon z toho co vime,me nic.Mam vic kamaradek,nebo pritelkyn co se s nima bavime o vsem a podrobne,a nespime spolu! to musi sakra chlap hned s babou jak se o ni otre spat??! Divna moralka.

prroud
7. 1. 2015 • 09:57

.......a proc tak zle,za co? Ani jednoho z nich poradne nezname,a ze mela jeste dobryho kamarada z branze neznamena ,ze s nim musela podvadet..........divny soudy zlejch lidi co neznaji minulost a soucasnost ani jednoho ze zucastnenejch........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.