Třenice mezi Šípem a Ringo Čechem: Zákeřná »kudla do zad«! Kdo koho okradl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Třenice mezi Šípem a Ringo Čechem: Zákeřná »kudla do zad«! Kdo koho okradl?

Ringo Čech vypekl Karla Šípa a fakticky zapříčinil rozpad jeho kapely.
Ringo Čech vypekl Karla Šípa a fakticky zapříčinil rozpad jeho kapely. (Aha! -David Malík, Jakub Stadler, koláž Ahaonline.cz)

Ten kdo trochu bedlivěji sleduje kariéru moderátora Karla Šípa (69), ví, že muž, jehož Všechnopárty válcuje všechny další pořady podobného typu, nebyl vždy jen mužem slova. Hrával na baskytaru a měl kapelu, která slavila úspěchy. Jenže…

Jednoho dne přišel František Ringo Čecha a fakticky Šípovi skupinu zničil. Do své kapely mu totiž přetáhl zpěváka Jiřího Schelingera (†30), bez kterého bylo Šípovo hudební uskupení doslova namydlené. A záhy skončilo.

To, že Ringo Čech takhle krutě podrazil Karla Šípa, mezi oběma muži zůstalo, křivda zůstala křivdou, byť už dnes oba pánové na situaci starou několik desítek let hledí s nadhledem. V rozhlasovém pořadu Hvězdy vinylu ale tahle historka přišla znovu na přetřes. „Když jsem ti zcizil Jirku Schelingera, za což se ti omlouvám už po jednadvacáté, uznávám, Karle, byla to sviňárna,“ sypal si popel na hlavu Ringo Čech.

Šípa ale zjevně dodnes celá kauza mrzí. Okamžitě totiž reagoval slovy: „Byla, strašná! A ty mi to raději nepřipomínej,“ vpálil Čechovi. Na tohle téma slavný moderátor ani dnes už moc bavit nechce.



Přečtěte si
zelena.karkulka
7. 1. 2015 • 22:47

Hlavně,že si říkal císař českého hard rocku-přitom jen celý život sprostě vykrádal zahraniční kapely- x hitů Mungo Jerry,které optařil ,,vtipnými,, texty pro Schellingera,celé pasáže ukradené Black Sabbath,sám nesložil nic.

dzery
7. 1. 2015 • 11:12

Co se všichni diví Čech se chová jako správný sosan.

eisenbieger
7. 1. 2015 • 10:31

je to normalizacni spina (pakaz)..asi si zapomnel co delali nebo jsem mlady trdlo ...oba postavit na namesti roztahnout trochu nohy a kazdej si muze kopnout do vajec ...jedna slusna pani chtela job v divadle a musela mu tam coudit peero

radar666
7. 1. 2015 • 09:59

Oba pány uznávám,nejsou to,( jak zde pár zamindrákovaných pisálků tvrdí ,) žádní komunističtí poskoci.Kdekdo je tady napadá za spolupráci s komouši,ale není to pravda.Divím se ,že všichni najednou zapoměli ,jak Mistr Gott slavnostně podepsal antichartu,jak Vondráčková podrazila Kubišovou atd.atd.Dnes jsou to národní ikony a přitom to každý ví jak lezli komoušům do řiti. To zřejmě nikomu u těchto tzv. celebrit nevadí,ale kydat lži a špínu na Ringa či na Šípa je asi normál. Běžte už k šípku vy mravokárcové,děláte machry a hajzl máte na chodbě !!!

kopt
7. 1. 2015 • 04:21

pro fortun: v mládí jsme se navyváděli, obzvlášť když jsme šlápli na špunt a nezvládli jsme to. Např. jsme hlasitě zpívali venku v noci, když jsme byli na zájezdu, ale nikdo nás nenapomenul a mě je dodnes hanba. Pokud jsme tím někomu ublížili, tak jenom sami sobě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.