Sladký život moderátorky ČT: Prezidentův kancléř jí koupil vilu kousek od Gotta! Zn.: Velmi výhodně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sladký život moderátorky ČT: Prezidentův kancléř jí koupil vilu kousek od Gotta! Zn.: Velmi výhodně!

Prezidentvům kancléř pořídil opravdu luxusní bydlení.
Prezidentvům kancléř pořídil opravdu luxusní bydlení. (Aha! - Martin Hurda, reprofoto ČT, ara)

Půvabná tvář Alex Nosková (31) bude zanedlouho měnit bydliště. Jak totiž zjistil Blesk, tak jí její milý – prezidentův kancléř Bratislav Mynář (47) - koupil honosnou vilu v Praze. Snad jen shodou okolností ve stejné ulici, kde si kdysi nechal postavit vilu i Mistr Karel Gott (75).

Podle katastru nemovitostí dům zakoupil Mynář v listopadu. Jde o prvorepublikovou vilu v Praze-Strašnicích. Zápis pak byl proveden den před Štědrým dnem, takže se dá říct, že Alex měla letos opravdu hodně bohatého Ježíka.

Ve stejné ulici si kdysi nechal postavit dům i Karel Gott, který se ale nakonec, jak je známo, usadil na Bertramce. O tom, kolik vila stála, kancléř mlčí. Podle aktuálních cen podobných nemovitostí v Praze ale mohl zaplatit až 25 milionů korun. Navíc, jak je na první pohled patrné, spolkne pár milionů také rozsáhlé rekonstrukce domu. „Jsme na začátku, musí se udělat projekt. Rád bych, aby se zachoval duch prvorepublikové vily,“ pronesl Mynář, který také zdůraznil, že dům financoval z peněz, které vydělal dříve, než se stal pravou rukou prezidenta.

Jak se později ukázalo, Mynář ale nemusel do kapsy sáhnout vůbec tak hluboko. Vilu na exkluzivním místě pořídil podle Aktualne.cz za cenu bytu - tedy za 5,5 milionu korun. A neprodal mu ji nikdo jiný, než právník lobbisty Janouška. Svět je překvapivě malý, nemyslíte? ;)

Přečtěte si
anezat
5. 1. 2015 • 22:10

Mynář je odporný slizoun. A ta mladá má opravdu žaludek jaksepatří - Alex - přaštěné jméno. Někteří páni i ve středním věku vypadají obdivuhodně, ale ne tento... A taky nechápu, co je půvabného na této povětrné ženštině. AHÁci opět trochu přehání.

babapsi
5. 1. 2015 • 19:59

no, je to jurva!

britva
5. 1. 2015 • 17:59

jeden parchant větší než druhej aby vás všechny do roka sežrala rakovina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.