Pohřeb krále kutilů Přemka Podlahy: Překvapivě přišel i vyděděný syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pohřeb krále kutilů Přemka Podlahy: Překvapivě přišel i vyděděný syn!

V jednu hodinu po poledni začalo v pražských Strašnicích poslední rozloučení s Přemkem Podlahou.
V jednu hodinu po poledni začalo v pražských Strašnicích poslední rozloučení s Přemkem Podlahou. (Aha! - Martin Hurda, FTV Prima)

V pátek hodinu po poledni začalo poslední rozloučení s dlouholetým moderátorem Receptáře Přemkem Podlahou (†76). Král kutilů zemřel 23. 12. 2014 v hospicu v Říčanech, kde dožíval ukrytý pod cizím jménem. Byli jsem na místě a z celé akce, jejíž hlavní část trvala zhruba 40 minut, vám přinášíme vše podstatné.

Krátce po třinácto hodině se na místě začali scházet první smuteční hosté. Dorazil kolega Alexandr Hemala, herec a ředitel Vinohradského divadla Tomáš Töpfer nebo spolupracovnice Dana Makrlíková. Herečku Martinu Hudečkovou doprovodil manžel Juraj Herz. na kamaráda nezapomněl ani zpěvák Petr Rezek. I ve velmi hustém dešti si do velké síně Stračnického krematoria našla cestu řada lidí.

Za zavřenými dveřmi
Samotný obřad probíhal za zavřenými dveřmi, ze sálu museli odejít fotografové. V lavicích nicméně zasedla řada známých jmen a tváří. Například Petr Rychlý, Václav Hybš nebo bývala hlasatelka Marie Tomsová.

NAVŠTIVTE OBSÁHLOU FOTOGALERII ČLÁNKU

Rozloučit se přišel i vyděděný syn
Na pohřeb přišel také Podlahův syn Pavel, se kterým ale moderátor neměl zrovna ideální vztahy. „Pavel se nepotatil. My spolu moc nekamarádíme. A to řadu let,“ řekl před lety Podlaha. Ten Pavla dokonce vydědil, když nadělal velké dluhy. Nejspíš proto, aby ochránil vlastní majetek.

Vdova mluvila ze záznamu
Kateřina Kalendová, vdova po Přemku Podlahovi, celou dobu obřadu seděla zhroucená a srdceryvně plakala. Se svým mužem se rozloučila prostřednictvím předtočeného vzkazu, kde mimo jiné také poděkovala všem přítomným za to, že se přišli s jejím Přemkem rozloučit. Oficiálně skončil obřad zhruba po 40 minutách. Lidé ale ve smuteční síni dál zůstávali.

 



Přečtěte si
prdyvrdy
3. 1. 2015 • 10:56

něco jiného je syna nepodporovat a něco jiného ho zbavit dědictví. Mohl na něj aspoň něco napsat, kdyby teda měl trochu slušnosti v těle. Těch peněz bylo dost a do hrobu je vzít nemohl. Byl to divný hrabivý patron a synovi přeju aby se zmátořil.

jaromir123
2. 1. 2015 • 19:28

Ze ty jsi na tom pohřbu nastydnul ?

britva
2. 1. 2015 • 14:11

leze na mě nějaká chřipajzna. zatím mě trochu škrábe v krku a taky trochu rýmička

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.