Tajemství ze soukromí Přemka Podlahy (†76): Brzy ovdověl a musel se vypořádat s těžkou životní výzvou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tajemství ze soukromí Přemka Podlahy (†76): Brzy ovdověl a musel se vypořádat s těžkou životní výzvou

Přemek Podlaha našel ve své druhé ženě Kateřině Kalendové oporu i v práci.
Přemek Podlaha našel ve své druhé ženě Kateřině Kalendové oporu i v práci. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Nikdy o tom nemluvil. Soukromí duchovního otce Receptáře Přemka Podlahy (†76) bylo vždy zahalené tajemstvím. Málokdo tak ví, že býval vdovec.

Osud Podlahovi nedopřál, aby si život po boku první manželky, s níž měl syna a dceru, pořádně vychutnal. „Zemřela v pouhých pětačtyřiceti letech,“ prozradil mimořádně před mnoha lety Podlaha. Ovdovělá televizní hvězda se tak musela sama postarat o obě děti. V případě syna, který později prodělal spoustu peněz v podnikání a taky v hazardu, výchova moc nevyšla. Zato dcera dělala Podlahovi jen radost.

„Mám čtyři děti a zeť je taky fajn,“ svěřil se před časem spokojeně Přemek. Navíc dcera se svou velkou rodinou bydlela nedaleko táty, takže se často vídali.
Osm let poté, co slavný všeuměl ovdověl, šel k oltáři podruhé. Podlaha si vzal spolupracovnici z televizního studia, herečku Kateřinu Kalendovou (62). Byla o 14 let mladší a pověsila kvůli němu svou profesi na hřebík. Opustila jeviště i dabing a pomáhala mu s tvorbou Receptáře. „Žijeme v pracovní symbióze,“ pochvaloval si své rozhodnutí král kutilů. Páteční pohřeb

Poslední rozloučení se zakladatelem slavného televizního Receptáře Přemkem Podlahou proběhne v pátek 2. ledna 2015 ve strašnickém krematoriu v Praze. Na pohřeb, který začíná ve 13 hodin, přijdou především Podlahovi příbuzní a kolegové, otevřeno ale bude i pro příznivce krále kutilů.



Přečtěte si
pastorkyna
26. 1. 2015 • 15:05

Šárka Tomanová byl velký přešlap Přemka Podlahy, od ty doby myslím stratil na popularitě, byla krásná, milá a zdála se i skromná, takže 3 atributy, které mohli Přemka odrovnat s pořadu, nejhorší bylo to, že se vzdala kariéry před pořadem, no co už, ať ji je zem lehká, jsem ráda, že se na ni nezapomnělo, i kdyžjsem ji osobně neznala fandila jsem ji...

rezacek
2. 1. 2015 • 12:20

Nemluvíte snad o nějaké jiné Kalendové ?!? Jediné, co bych věřil, že byla starší a zkušenější (i když nepíšete, v čem).

rezacek
2. 1. 2015 • 12:17

Kalendová je svi ně, která vyštípala krásnou a milou Šárku Tomanovou (protože byla na rozdíl od ní ošklivá a protivná). A slaboch Podlaha, kterému ostatně šlo jen o prachy, to odkejval. Tomanová krátce na to spáchala sebevraždu. Kalendová a Podlaha ji mají na svědomí. Žádná čest jeho památce nepatří, ať se smaží v pekle a doufám, že brzy i s Kalendovou.

reiner
2. 1. 2015 • 09:14

Podlaha prý usiloval o to, aby s ním vystupovala místo Šárky Kalendová, ale nějak to neprošlo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.