VIP svatby roku 2014: Kdo do toho praštil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP svatby roku 2014: Kdo do toho praštil?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA (kl, vba, red) – Každý rok se může se svatbami celebrit roztrhnout pytel, ale letos se víc rodilo, než ženilo a vdávalo. Zřejmě chtějí milenci žít jen tak na psí knížku, nebo nemají pořádný balík na veselku. Největším překvapením byla svatba česko-americké tenistky Martiny Navrátilové (58), která si vzala bývalou Miss Sovětského svazu.

Březen: Martin Stránský (44)

Doktor Ota Koval z Počátků je pěkný tajnůstkář. V březnu si tajně vzal těhotnou přítelkyni Martinu (v červnu se jim narodil syn Filip). Ani v divadle o chystané události nikdo nevěděl. „Je to pravda, oženil jsem se, ale nechci k tomu víc dodávat,“ řekl tehdy stroze herec. Svatba byla malá, ale o to krásnější. Pár měl kolem sebe totiž ty nejdražší lidi. Obřad probíhal na zámku Hradiště na okraji Blovic na Plzeňsku.

Červen: Lou Fanánek Hagen (48)

Jednou rozvedený frontman kapely Tři sestry si vzal přítelkyni Veroniku. Okolo svatby žádný velký humbuk nebyl, oznámení napsala kapela na svůj Facebook jako jeden ze vzkazů fanouškům. „Fanánek se nám o víkendu oženil! Tak gratulujeme oběma novomanželům a o víkendu řádně oslavíme,“ napsala kapela na oficiálním profilu. Manželé žili předtím nesezdaní několik let a mají spolu i dcerku Marianu. Dohromady má pak zpěvák pět dětí, čtyři z předchozího manželství. Rodinka žije společně na chalupě v Krkonoších.

Červen: Andrea Kalivodová (37)

Konečně do toho praštila. Operní diva si vzala v šestém měsíci těhotenství Radka Tögela (44). Snoubenci se brali v kapli svatého Tomáše v centru Prahy. „Svatba pro mě neznamená jen formalitu nebo jednodenní oslavu, ale je to závazek. Pouto, kterým stvrzujeme navzájem svou touhu jít dál životem bok po boku,“ netajila dojetí zpěvačka, která se oblékla do bílé róby z dílny známé české návrhářky Jiřiny Tauchmanové.

Červen: Michaela Jílková (46)

Moderátorka se po dvanácti letech vztahu provdala za miliardáře Michala Voráčka (55). Svatba v romantickém Letohrádku Kinských v pražských Petřínských sadech byla přísně tajná. „Vnímali jsme ji jen jako naši diskrétní a čistě rodinnou záležitost. Jako oslavu naší lásky a pevného vztahu navždy. A tak jsme si ji také užili, byla to nádhera,“ svěřila se Jílková.

Červen: Marta Jandová (40)

Zpěvačka řekla své ano partnerovi a otci dcery Marušky Mirku Vernerovi (39) jako takovou zlatou tečku. Aby dcerka vyrůstala v úplné rodině a všichni měli stejné příjmení. Svatba se konala v kostele sv. Martina v Třebotově. „Po narození dcery Marušky to byl pro nás s Mírou ten nejkrásnější den v životě. Jsem ráda, že jsme se o něj podělili jen s rodinou a nejbližšími přáteli. I počasí nám přálo,“ řekla zpěvačka.

Červenec: Václav Noid Bárta (34)

V jižních Čechách si řekli ano rocker a ještě těhotná modelka Gabriela Dvořáková (25). Obřad se uskutečnil v pravé poledne. Gábina se vdávala ve svatebních šatech od návrhářky Terezy Sabačkové. „Brečel jsem jak želva, byl to jeden z nejkrásnějších momentů v mém životě,“ přiznal Noid s tím, že dalším takovým momentem bylo narození dcery.

Červenec: Michael Foret (28)

Zpěvák a jeden z účastníků vůbec prvního ročníku talentové soutěže Česko hledá SuperStar do toho také »praštil«! Přítelkyni Elišku si vzal na zámku ve východních Čechách. „Mám tu nejúžasnější ženu a jsem ten nejšťastnější člověk na světě. A tak nějak se prohodily moje hodnoty a už vím, co znamená opravdový štěstí,“ prozradil zpěvák.

Červenec: Roman Fojta (36)

Zprávař FTV Prima se po drsném rozchodu s matkou svého dítěte Tomáška (3) narychlo oženil s Marcelou Hlavinkovou po teprve roční známosti. Romantický obřad proběhl na zámku v Buchlovicích, novomanželé se dokonce proletěli balonem. „Manželku jsem požádal o ruku na její narozeniny. Slavili jsme ve sklípku na Pálavě, kde mimochodem vzniká i seriál Vinaři. Marcele jsem dal dárek, a když ho rozbalila, čekal na ni prsten. Nečekala to, rodina byla také překvapená, ale už tehdy naštěstí řekla ano,“ svěřil se moderátor.

Říjen: Romana Pavelková (30)

Modelka svatbu s Milanem Čížkem (37) plánovala dlouho. Ale ze srpna ji musela kvůli pracovním závazkům přesunout až na říjen. Naštěstí si to Milan nerozmyslel a sexy zrzku si nakonec vzal v chrámu Sv. Barbory v Kutné Hoře. „Obřad jsme měli ve tři a pařili jsme asi do čtyř do rána. A bylo to náročné. Musím přiznat, že jsem usnula dřív, než Milan přišel ze sprchy. Tolik mě ta únava zmohla,“ smála se nevěsta s tím, že na svatební noc nedošlo.

Únor: Jiří Jarošík (37)

Bývalý reprezentant měl krásný začátek roku, když se nejprve oženil s Ruskou Zlatou a pak se jim narodila dcera Sofia. Jenže konec letoška mu zhořkl poté, co byl obviněn z korupce ohledně podivné záchrany Zaragozy v nejvyšší španělské lize.

Květen: Tomáš Rosický (34) + Radka Kocurová (33)

Hvězdný pár do toho praštil po 11 letech známosti. Reprezentační kapitán si vzal modelku a moderátorku tajně na konci května. Pražskému obřadu tehdy přihlížela jen pětice těch úplně nejbližších.

Červen: Petr Jiráček (28)

Záložník bundesligového Hamburku sice vypadl z reprezentace, v osobním životě se mu ale daří. Nejprve si v létě na zámku Zbiroh řekl »ano« s krásnou Lindou, která mu poté porodila syna Vojtěcha.

Červen: Michal Neuvirth (26)

Okolo padesáti hostů pozval na svou veselku brankář Buffala. Na romantické zřícenině hradu Střekov u Ústí nad Labem si v létě vzal pohlednou Moniku, s níž se o šest let dříve seznámil na vysokoškolské diskotéce.

Červenec: Novak Djokovič (27)

Tenisová jednička do toho praštila v létě. Novak Djokovič se na přísně střežené svatbě v černohorském rezortu Sveti Stefan oženil s dětskou láskou Jelenou Ristić (28).

Srpen: Vojtěch Bernatský (39)

Populární sportovní moderátor ČT se v srpnu na ctěnickém zámečku oženil s brunetou Kateřinou, s níž předtím více než sedm let chodil. Za svědky byl Vojtovi jeho největší kamarád Petr Svěcený, ale nechyběli ani další kolegové z ČT jako třeba Pavel Čapek.

Srpen: David Krejčí (28)

Vzal si sice Američanku, ale svatba byla ryze česká. Hvězdný hráč NHL se na hradě Šternberk oženil s přítelkyní Naomi Starr, s níž se seznámil před pěti lety v Bostonu, kde hokejista hraje dodnes.

Prosinec: Martina Navrátilová (58)

Česká tenisová legenda s americkým občanstvím si 15. prosince vzala dlouholetou přítelkyni a Miss Sovětského svazu Julii Lemigovou (42). Svatba musela proběhnout v New Yorku, neboť na Floridě, kde obě žijí, se homosexuální sňatky ještě nepovolily.

Prosinec: Jelena Isinbajeva (32)

Tyčkařská královna tajila svatbu s mladým oštěpařem Nikitou Petinovem (24) více než půl roku. Jejich tajemství nakonec padlo v prosinci, kdy pohledná Ruska uspořádala obrovskou hostinu pro více než 100 lidí.

Červen: Kateřina Pancová (44) + Petr Kott (52)

Společně stojí v korupční kauze před soudem, kde jim hrozí několikaleté vězení. Když se ale Kateřina Pancová a Petr Kott brali, David Rath na svatbě chyběl a o jejich manželství se zřejmě dozvěděl až z médií. „Cítím se krásně, je to zvláštní. Už jenom, když zazvoní telefon, tak musím myslet na to, abych se představila jiným jménem,“ řekla Kateřina Kottová, dříve Pancová. Svatba byla v Břevnovském klášteře. Pozvali ale pouze nejbližší rodinu a nikomu ze známých, tedy ani Davidu Rathovi, s nímž čelí obvinění z úplatkářství a korupce, své plány neodhalili.

Říjen: Kristýna Kočí (29)

Někdejší poslankyně za Věci veřejné už není Kočí. Vzala si za manžela o rok a tři měsíce staršího pojistného matematika Jakuba Mertla. Dvojice, která do toho práskla po necelé desetiměsíční známosti, se poznala na internetové seznamce! Zatím to vypadá, že zatímco se Kočí v politickém partnerství s Věcmi veřejnými pořádně spálila, v soukromí má větší štěstí. Páreček totiž na svatebním obřadu na středočeském zámku Kačina doslova zářil spokojeností. „Vzala jsem si ho, protože je to nejlepší chlap, co znám, nebylo co řešit,“ komentovala Kočí fakt, že s Jakubem spolu nejsou ani rok.

Květen: Kim Kardashian (34) + Kanye West (37)

Naprosto pompézní obřad naopak zvolila hvězda americké reality show a rapper. Svatbu pár uspořádal na zámečku ve Florencii a pozvali na ni několik stovek hostů. Cena za luxus? Dle různých odhadů od 660 milionů korun až po 1,1 miliardy!

Srpen: Brad Pitt (50) + Angelina Jolie (39)

Tohle je nejspíš hollywoodská svatba roku! Brad Pitt spojil svůj život s další megastar Angelinou Jolie. Pro svůj velký den si vybrali francouzský zámeček Miraval a přítomni byli pouze jejich děti a nejbližší přátelé.


Září: George Clooney (53)

Americký herec si vzal při romantickém obřadu za manželku britskou právničku Amal Alamuddin (36). Své ano si pár řekl v paláci Ca' Farsetti v Benátkách. Oddával je bývalý starosta Říma Walter Veltroni (59) a na ceremonii dorazily takové hvězdy, jako Matt Damon (44), Cindy Crawford (48) či zpěvák Bono (54) z kapely U2.

Říjen: Scarlett Johanssson (30)

Americká herečka a zpěvačka si po dvouleté známosti 1. října tajně vzala francouzského novináře Romaina Dauriaca (32). Na rozdíl od ostatních hvězd detaily ze své svatby herečka neprozradila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.