Co dělá dnes princezna Arabela? Na trzích prodává perníčky a touží po další šanci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co dělá dnes princezna Arabela? Na trzích prodává perníčky a touží po další šanci

Jana Nagyová a její životní role Arabela
Jana Nagyová a její životní role Arabela (koláž Ahaonline.cz)

Zatímco její seriálové sestry, princezny Xenie (Dády Patrasové) je všude plno, o Arabele (Janě Nagyové) není ani vidu, ani slechu. V televizi ji neuvidíte, v divadle nepotkáte. Budete-li mít ale trochu štěstí, může vám na trhu v sousedním Německu prodat nějaký perníček.

Jana Nagyová měla ve svém životě vlastně jen jednu jedinou roli, která ji proslavila – Arabelu. Přestože následně hrála v dalších filmech i v divadle, princeznu jí už nikdo neodpáře. V roce 1993 pak odešla do Německa a slehla se po ní zem.

U našich západních sousedů podniká, ale jak vyplývá z jejího rozhovoru pro pondělní Blesk, po hraní se jí stýská. V Německu Jana Nagyová prodává malované slovenské perníčky. Ty se sice prodávají zejména na Vánoce, ale jak bývalá herečka říká, někdy s nimi objíždí také hrady a zámky, kde je navíc ručně maluje.

Přestože se Jana nemá špatně, na dotaz, zda by vzala nabídku na nějakou roli, okamžitě souhlasně kýve. „Roli bych vzala moc ráda. Stále se považuji za herečku,“ říká Nagyová s tím, že role, ve které by byla šťastná, je jejím největším osobním přáním. Tak uvidíme, třeba si na ni některý z režisérů při chroupání vánočních perníčků vzpomene.



Autor:  ph

Přečtěte si
dandova
30. 12. 2014 • 08:24

mandat
29. 12. 2014 • 21:21

Prodavat na vanocnim trhu v zime a to min. 10h denne. To je fakt terno. Navic to jsou jen sezonni prace. A nejsou dobre zaplacene. Tady neni co zavidet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.