Lucie Borhyová a její zázračně rychlé hubnutí: Jak to dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Borhyová a její zázračně rychlé hubnutí: Jak to dělá?

Lucie Borhyová je kočka.
Lucie Borhyová je kočka. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Sympatická zprávařka Lucie Borhyová (36) se krátce po porodu vrátila za moderátorský pultík a sluší jí to více než kdy jindy. Mateřství jí svědčí a ona rychlostí blesku shazuje jedno poporodní kilo za druhým. Jak to dělá?

„Je pravda, že jsem trošičku omezila různé přílohy a pečivo a takové věci ve stravě. Začala jsem cvičit a běhat. Běhám ještě kolem dětí a do práce, takže ono to fakt jde rychle a snadno dolů,“ svěřila se Lucie na stránkách iDnes.cz.

A jak moderátorka oslavila Vánoce? Zatímco malá Linda si svátky ještě příliš neuvědomuje, starší Lucas je nadšený! „Máme tradiční české Vánoce. Malý se na ně těší, je nadšený. Dodržujeme adventní neděle. Pokaždé se sejdeme celá rodina, dáme si něco dobrého k jídlu, k pití, pečeme cukroví, zapalujeme svíčku. Lucas vnímá tu přípravu, takovou tu tradici, kterou máme. Samozřejmě se těší na Ježíška, dárky, ale i ty věci okolo jako procházky venku. Chodíme se každoročně dívat na stromeček na Staroměstském náměstí. Je krásné trávit Vánoce s dětmi, když vidíte, jak mají rozzářené oči a jak se na všechno těší,“ rozplývá se Borhyová.

Svátky klidu narušily až pracovní povinnosti, ale i ty zvládá hlasatelka s přehledem. Do televize vezme syna, který už si za tu dobu stačil udělat ve studiu kamarády a toto prostředí má prý velmi rád.



Přečtěte si
erene
28. 12. 2014 • 13:04

Je škoda že má na prvním místě kila a ne děti,když už si je pořídila..

erene
28. 12. 2014 • 13:03

údajně tady ten řek bydlí..v praze..

marek.d
28. 12. 2014 • 11:51

Zdar, mek, nevšímej si ararat, je to stará hloupá a zlá zapšklá osoba osamocená a nenávidící všechny, co naděláš, no.

marek.d
28. 12. 2014 • 11:50

Lucka mi není sympatická, ani se mi nelíbí jako ženská, ale nebudu ji kvůli tomu urážet, proč taky, že jo. Hrdličku si vybrala sama a je to jejich věc, jak spolu vypadají, navíc do jejich vztahu nevidíme, a i kdyby, oni si svůj život zařídí sami, bez ohledu na kecaly a rejpaly. Takže o co go? Hezkou neděli přeju všem a neperete se, lidi.

beladona
28. 12. 2014 • 11:39

oxy já Borhyovou nesnáším, přijde jak od kolotoče, ale nevidím nic, proč by jí měli lidi závidět její štěstí.Je šťastná,je to na ní vidět, nemusí se do ní furt navážet. U nás jsou 2 , já myslela matka + syn, ale jsou prý spolu už přes 20 let a jsou manželé. Život je někdy zamotanej Měj krásný den se ti ani nechce sem vracet od moře , co ? Všimla sis, jak se ararat pomátla ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.