Písař má smůlu! Princezna z nové vánoční pohádky randí s hvězdou Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Písař má smůlu! Princezna z nové vánoční pohádky randí s hvězdou Ulice!

Princezna má ve výběru svého prince jasno.
Princezna má ve výběru svého prince jasno. (Foto Česká televize, TV Nova )

Nejnovější štědrovečerní pohádka Princezna a písař měla velmi slušnou sledovanost a jenom čas ukáže, jestli se zařadí k vánoční klasice mezi Tři oříšky pro Popelky nebo s Čerty nejsou žerty. Premiéra také ukázala do té doby poměrně neznámou herečku Moniku Timkovou (24). Jak to má tahle princezna s muži?

Když Monika přišla na princeznovský casting, vůbec nečekala, že se dostala tak daleko. Nakonec ale zaujala nejvíce a mohlo se začít točit. Jako královská dcera Amálka potřebovala, stejně jako v každém podobném příběhu, pořádného ženicha a tím se stal »Lexa z Comebacku« Matouš Ruml (29). Ten sice o princeznu neměl na začátku zájem, ale nakonec se sblížili.

V civilu mají ale oba dva samozřejmě jiné partnery. Zatím Matouš Ruml je ve svém poměrně mladém věku už dvounásobným otcem, Monika Timková randí s hereckým kolegou. Jejím vyvoleným je Jakub Štáfek, známý z Ulice svou rolí Matěje Jordána. Kvůli vztahu oba opustili své protějšky.

„Ono je to poměrně čerstvé. Kuba byl ve vztahu, já taky, ještě to tak nějak doznívá, a náhodou jsme se viděli Varech, kde mi to všechno bylo tak nějak jedno. Pak jsme se potkali znovu, pořád mi to bylo jednou, poté jsme odjeli na dovolenou, furt mi to bylo jedno, a pak se to najednou všechno změnilo,“ svěřila se Timková na iDnes.cz. A čím jí Jakub dostal? „Přiznám se, že vedle sebe potřebuji velkého chlapa, který má velký ruce. A Kuba má krásné ruce. Bylo mi jedno, kdo je a co je, ale ty ruce... Na ty mě asi sbalil,“ uzavírá herečka.



Přečtěte si
andorea
28. 12. 2014 • 18:46

Přiznám se, že vedle sebe potřebuji velkého chlapa, který má velký ruce. ------------------- Pokud to má být jediné kritérium, tak doporučuji goriláka Richarda. Ten má určitě hodně velké tlapy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.