Zdeněk Žák (62) živoří na vsi: Do důchoďáku nepůjde, raději skončí jako bezdomovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Žák (62) živoří na vsi: Do důchoďáku nepůjde, raději skončí jako bezdomovec!

Zdeněk Žák o domově důchodců rozhodně neuvažuje.
Zdeněk Žák o domově důchodců rozhodně neuvažuje. (Foto TV Nova, ara)

Oblíbený herec  a dabér Zdeněk Žák má za sebou nepovedené manželství s Jorgou Kotrbovou (67), ale to je  minulost. Dnes žije se svou milovanou učitelkou Zuzanou (61) a je podle svých slov šťastný jako nikdy. I když je dvojice v důchodovém věku, podzim života v domově důchodců si nedokáže představit.

"S mojí druhou ženou jsem se přestěhoval k Českému Brodu a tam živoříme. A musím říct, že už bych se nevrátil," říká rodilý Pražák se smíchem v Sedmičce. My jsme si přáli statek, zvířata, přírodu, a tak jsme se společně rozhodli, že na vesnici to bude lepší," prozradil Zdeněk Žák.


A na vsi vidí herec i závěr svého života. Za žádnou cenu totiž nechce do domova důchodců. "Já si nedokážu představit, že bych tam jednou skončil. To radši budu jako bezdomovec. Že budu v důchodu, to je jasné, ale do domova mě nikdo nedostane," dodává pan Zdeněk, který na rozdíl od méně šťastných kolegů plánuje dožít na venkově obklopený svými dětmi a vnoučaty.

Autor:  moc

Přečtěte si
illis
24. 12. 2014 • 14:05

Pochybuji, že živoří na vsi, když si může dovolit mít statek a zvířata. Ne všichni mají nadstandardní příjmy jako herci. Zdeněk Žák není žádný zapomenutý herec z oblastního divadla, je vidět docela často v TV, hraje v divadle, tak nač ty nářky . Není také nutné zatracovat ve stáří život v Domově pro seniory, to prostředí znám z návštěv a musím říct, že na tom není nic špatného. Samozřejmě, že se i tyto domovy liší kvalitou, ale já mám pozitivní zkušenosti.

ivoadler
23. 12. 2014 • 19:28

Žije na vesnici. Co je na tom zvláštního? Samozřejmě, pro echt Pražáky je to živoření.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.