Dagmar Havlová po mši za Václava Havla: Dostaveníčko s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Havlová po mši za Václava Havla: Dostaveníčko s přítelem!

Fawad Nadri dorazil s květinou
Fawad Nadri dorazil s květinou (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, reprofoto ČT)

Ani na mši za prezidenta Václava Havla (†75) nebyla bývalá první dáma Dagmar Havlová (61) sama. Opět měla nablízku exotického přítele Fawada Nadriho (46).

Do kostela svaté Anny společně nepřišli, Havlovou přivezl řidič a prezident Česko-afghánské obchodní komory přišel pár minut po svých. To, že k sobě mají blízko, ale bylo znát z několika indicií.
Nadri měl jako jeden z mála právo přijít zadním vchodem. Od Havlové měl speciální pozvánku a také speciální místo v kostele. A jako jeden z mála přinesl kytici s černou stuhou, kterou položil k oltáři!

Mezi lidmi Havlová s Nadrim nekomunikovala. V zákulisí s ním ale mluvila. „Jsem ráda, že jste přišel,“ zaslechl deník Aha!, jak špitla příteli Nadace Vize 97, kterou založila se svým zesnulým mužem. Domů každý odjížděl sám.

Květa Fialová: Dáša setřásla smutek
S Havlovou seděla v první řadě Květa Fialová (85). „Dáša setřásla smutek. Má jinou barvu vlasů, vypadá prostě jinak,“ prohlásila herečka. Dagmar se během obřadu několikrát usmála a neměla uslzené oči jako v minulých letech. „Dál budu šířit Václavův odkaz. Je tady pořád se mnou,“ řekla Havlová.

Vánoce s dcerou
Letošní Vánoce stráví paní Dagmar opět s dcerou Ninou (38) a vnučkami Sofií (6) a Stellou (3). Mezi svátky chtějí podle informací Aha! společně vyrazit za kulturou. Podle našich zdrojů mají v plánu navštívit představení v Divadle na Vinohradech. A pak mají společně odjet na hory.



Přečtěte si
ararat
26. 12. 2014 • 09:42

beladona tak proč ***š z ženami?

ararat
26. 12. 2014 • 09:40

chytrý ví a blbec tvého typu to nikdy nepochopí

ararat
26. 12. 2014 • 09:39

a tak so oxallis představ že nenatřel,spíše to natřel sám sobě a ukázal že nic nevydrží,tenhle zmetek..jo tak pokračujte tohle budu dávat lidem co si to zaslouží a nikdy nechci být vaším soukolím

ararat
26. 12. 2014 • 09:37

tak to je mega-zuř,a přesto jsi slabý odvar takhle píši ti nejvíce postiženi,co velmi trpí nedostatkem lásky takže pokračuj a piš a piš a oxallis se marně snaží,ale na mě to nezabírá,že já bych si z toho něco dělala,je to jenom bavení se jak se dokáže někdo tak rozčílit,tak že je to v pořádku..m*r*d*á*č*k*u

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.