Kde vaří slavní: Misska Doležalová má ráda moderní a čisté linie. Umí lékárnice vůbec kuchtit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kde vaří slavní: Misska Doležalová má ráda moderní a čisté linie. Umí lékárnice vůbec kuchtit?

Super moderní kuchyně lékárnice Jany Doleželové snad ani nemá chybu.
Super moderní kuchyně lékárnice Jany Doleželové snad ani nemá chybu. (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Mária Rušinová, koláž Ahaonline.cz)

Zajímá vás, jak vypadají kuchyně českých celebrit? Kdo dává přednost luxusu a kdo naopak stylové kuchyni s nábytkem jako po babičce? Opět jsme zvonili u známých osobností a zjišťovali, jak to u jejich plotny vypadá. I tentokrát jsme požádali odbornici, vyhlášenou bytovou architektku Zuzanu Matelovou, která jejich »království« ohodnotila.

Jana Doležalová (33)
Po rozchodu s bývalým přítelem si pořídila nový byt. „Dbala jsem na to, aby i kuchyně byla v moderním stylu a samozřejmě co nejvíce praktická. Líbí se mi moderní, jednoduchý design, čisté linie,“ prozradila bývalá miss, která je prý příznivcem přírodních materiálů. A jak to má s vařením? „Vařím ráda, nejraději pro přátele. Řídím se především tím, jaké pokrmy mají rádi. Pokud by byla ale volna na mě, pak bych v létě preferovala grilování kvalitního masa a v zimě francouzskou kuchyni.“


Přísným okem architektky

+ Velkorysý prostor kuchyňského koutu je v příjemném kontrastu s dobovými parketami a zbytkem interiéru, který byl evidentně šetrně obnoven a zrekonstruován. Zrcadlení tohoto prostoru v obkladu linky je příjemné a lze tak vidět, že je celý interiér krásně sladěn.
- Moc nedostatků nevidím.



Přečtěte si
bobosa
21. 12. 2014 • 18:15

Dojdi ke mně a možná se i pos..ereš

bobosa
21. 12. 2014 • 18:14

Příšerná kuchyn.Nemám rád vzhled pitevny ale toto je vzhled lékárny...lidé kteří si dělají takové kuchyně tak to mají na okrasu...většinou nevaří a ani neumí...Její kuchyn je jen na okrasu.

mitoz
21. 12. 2014 • 18:02

A co ty předchízející kuchyně?

ivoadler
21. 12. 2014 • 14:00

Dojala mně Leeová, snad Monika, ve VIP Zprávách. "Vzbuďte mně třeba ve tři ráno a ochotně vám zapózuju. Já pózuju vlastně pořád. Ale pečení vánočního cukroví ode mně nečekejte. Mít něco takovýho doma, tak chčíju blahem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.