Kate šokuje rodinu: Setkání vévodkyně s utajovanou dcerou Diany!? William je ohromen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate šokuje rodinu: Setkání vévodkyně s utajovanou dcerou Diany!? William je ohromen!

Kate Middleton se v USA údajně rozhodla kontaktovat utajovanou dceru princezny Diany, kterou měla s jedním ze svých milenců.
Kate Middleton se v USA údajně rozhodla kontaktovat utajovanou dceru princezny Diany, kterou měla s jedním ze svých milenců. (Foto: Aha! - AP/SW/BMA, koláž Ahaonline.cz)

Magazín Globe vždy přináší šťavnaté podrobnosti o životě královské rodiny a poslední informace jsou opravdu na hraně. Před dvěma lety bulvár po celém světě hojně propíral existenci údajné tajné dcery tragicky zesnulé princezny Diany (†36). Ta měla být vychováváná stranou pozornosti britské veřejnosti u pěstounů v USA. A právě s dívkou, která má být nevlastní sestrou princů Williama (32) a Harryho (29), se prý k nelibosti královské rodiny rozhodla setkat Kate Middleton!

Ačkoliv je princezna Diana v Anglii stále populární, skandály poznamenaly její život stejně, jako jejího manžela prince Charlese (66). A není to poprvé, co zprávy o její utajované dceři, kterou porodila milencovi, čeří už tak neklidnou hladinu vztahů na královském dvoře. A právě existence švagrové měla údajně utvrdit Kate Middleton (32) v cestě za oceán, protože si umínila, že ji pozná.


To pochopitelně nepotěšilo Williama a už vůbec si neděláme iluze, jak se na to, je-li to pravda, bude tvářit královna Alžběta II. (88) nebo dokonce nastávající královna Camilla Parker-Bowles (67). Konkrétně princ je podle časopisu "ohromen." Podruhé těhotná Kate prý nedokázala odolat pokušení, aby ženu vyhledala a poznala tak další čast manželovy rodiny.



Přečtěte si
Milla
9. 5. 2021 • 04:11

Pro ostatní to nemá cenu ale pro vás snad jo-Harry není Hewitt,tehdy s ním Diana ještě nic neměla.Když žijete pod dohledem takové věci se prostě vědí.Harry má smůlu že někdy a někde vypadá Hewittovi trochu dost podobný ale taky je velice podobný synovi Dianiny sestry který je ke všemu taky zrzek což se ovšem moc neventiluje.Ta holka co má být dcera neexistuje,je to počítačově udělaný snímek.A s Dianou máte pravdu jenže radši poslouchala své známé než rodinu která ji vzala mezi sebe a udělala z ní hvězdu až na to bohužel dojela.

Milla
2. 5. 2021 • 01:28

No,on si Charles začal s Camillou znovu koncem roku 1986 takže o tom Diana o svatbě fakt nevě­děla­.Mimoc­hodem­,Dia­na zahýbala o čtyři roky dřív než Charles.

Milla
17. 3. 2021 • 14:37

Kriste pane,to jsou zase věci.A Morton jako zdroj..To ještě nevíte že ty nesmysly nakvákala Diana na kazety a ne že by to on někde zjistil?A po tisící ,-s Camillou si začal na konci r.1986když Diana nahradila ve své posteli Barry Mannakeeho Jamesem Hewittem a on už si musel přiznat,že to manželství je v hajzlu.Pokud někdy žila Diana v Cornwallu tak to utajila přede všemi.Ani Althorp,ani Londýn ani Park House kde žila v Cornwallu fakt neleží.A Wilda se vzdal trůnu?Radši mu to napište aby o tom věděl taky.

w.mojko
9. 1. 2015 • 17:54

Diana ako mladá aristokratka žila určitý čas v Cornwel. Dedko mojho zaťa s ňou takmer denne venčil psa (každý samozrejme svojho). Nevie si Dianu vynachváliť- opisuje ju ako skromnú, dobrú, ohľaduplnú a pozornú mladú dámu, ktorá sa, žiaľ, nesprávne zamilovala a skazila si život s Charlesom a hnusnou Kamilou. Nebola pripravená, ani schopná odolávať tlaku nevery, povinností, pozornosti médií...

gabcakovamatinka
22. 12. 2014 • 07:42

Napsala jsem snad něco co by nebyla pravda? Vše do puntíku tak jákypak copak. Fotka je stará snad víc jak deset let, osoba na ni neexistuje. Tyhle spekulace se vyrojili po Dianine smrti aby bulvár měl o čem psát a konspirovat. Spekulace o tom, že Harry je podobný Hewitovi jsou taky starého data...a kdo to řeší? Královská rodina by to nikdy nepřiznala a ostatně také nač? Klukovi by to jenom ublížilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.