Slavnostní oběd u britské královny rozmetala informační »bomba«: Vzdává se Alžběta II. trůnu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavnostní oběd u britské královny rozmetala informační »bomba«: Vzdává se Alžběta II. trůnu?

Letos naposledy jako královna?
Letos naposledy jako královna? (Profimedia.cz)

Rok co rok se do Buckinghamského paláce na předvánoční oběd sjíždí příbuzenstvo Alžběty II. (88). Letos ale sváteční atmosféru narušila informační »bomba« – královna se prý chystá abdikovat!

Při rodinné idylce nemohl chybět princ William (32) s Kate (32) a malým Georgem (1). Jenže osazenstva se sjelo tolik, že policie potřebovala seznam hostů! Kromě blízké rodiny zve královna na vánoční oběd i příbuzné, které s Alžbětou II. pojí jen velmi vzdálené pokrevní pouto.

Už nechce kralovat?

Do médií pak unikla zpráva, že se Alžběta II. chystá vzdát trůnu! Zda je to pravda, nikdo neví, ale v sázkových kancelářích spustila šílenství. „O abdikaci královny se letos už spekulovalo, ale dnešek nás zastihl nepřipravené. Raději jsme pozastavili dočasně sázky, dokud nebudeme mít více informací,“ prozradila Nicola McGeady z jedné sázkové společnosti.

Slíbila něco jiného!

Přitom Alžběta II. ve svých 21 letech ještě jako princezna slíbila svým poddaným něco jiného: „Přede všemi prohlašuji, že svůj celý život, ať už krátký nebo dlouhý, zasvětím vaší službě a službě veliké imperiální rodině, do které všichni patříme.“ Jak to dopadne, se pozná už za pár dní při vánočním projevu královny. Pokud by přece jen na abdikaci došlo, tak právo na trůn získává Charles, princ z Walesu (66). Pokud ho ovšem nepodstoupí svému synovi, princi Williamovi...

Učesat Kate je noční můra
Princ William také navštívil azyl pro mladé bezdomovce a při prohlídce tamní kuchyně zavtipkoval na adresu své ženy: „Teda řeknu vám, učesat vlasy Kate je noční můra!“ Kate má svou osobní kadeřnici, kterou si vždy bere na zahraniční cesty. Většinou nosí upravené vlasy tak, aby daly vyniknout náušnicím, pro které má údajně slabost.



Přečtěte si
ivuska1
21. 12. 2014 • 22:54

ivuska1
21. 12. 2014 • 22:52

Alzbeta II nena narok na trun .Nema modrou krev, je na trun dosazena podvodem. .

ivoadler
21. 12. 2014 • 14:11

Že by měla skončit, je evidentní. Celý ten anglický královský dvůr je jako panoptikum voskových figurin. Chce to trochu to rozpohybovat. Jen tak mimochodem. Královna Viktorie byla hemofilička, která svou hemofilií obdarovala vnuka, syna ruského cara Mikuláše II. To mělo pro carskou dynastii fatální následky. Kdopak má tu hemofilii dneska?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.