Mareš jásá: Přijde další řada SuperStar! Budete se dívat? HLASUJTE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mareš jásá: Přijde další řada SuperStar! Budete se dívat? HLASUJTE

Leoš Mareš získal další flek za pohádkový honorář.
Leoš Mareš získal další flek za pohádkový honorář. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Petr Novotný)

Český šoubyznys je jeden malý rybník a tak není divu, že všechny větší pořady či akce uvádějí pořád ti samí moderátoři. To platí i o talentových soutěžích, konkrétně SuperStar, kterou Nova plánuje vysílat po prázdninách 2015. A moderovat jí nebude nikdo jiný, než Leoš Mareš.

Nejlépe placený český moderátor získal další lukrativní kšeft. Podle magazínu Sedmička se Mareš stane hlavním moderátorem další Česko Slovenské SuperStar, kterou Nova uvede už posedmé. A i tentokrát půjde o souboj zpěváků z dvou zemí.

Anketa

Budete se dívat na další SuperStar?
Celkem 1229 hlasujících

„Ano, můžeme potvrdit, že na podzim příštího roku připravujeme s Markízou novou řadu pěvecké show SuperStar. Další podrobnosti sdělíme příští rok,“ prozradil Sedmičce PR koordináto Martin Šnýdr. Po delší pauze se tak Leoš Mareš dostane v podzimní čas zpátky na televizní obrazovky a podle všeho ho čeká milionová odměna.



Přečtěte si
italiano
21. 12. 2014 • 21:02

Ale on Kotta moc nepotřebuje, smál se protože je zřejmě hloupý. Chytří se moc často nesmějí.

italiano
21. 12. 2014 • 21:00

A pak se víťozové většinpou vytratí, až na nějakou protekční Nývltovou nebo toho malého caparta Haricha.

illis
20. 12. 2014 • 17:54

Na Mareše se dívat nedá , ty jeho řeči nejsou vůbec zábavné. Je zvláštní, že přiblblým kecáním se dají vydělat tak obrovské peníze. Ten měl jít do politiky a vyšlo by to nastejno. Možná v dalších volbách bude v některém pražském zastupitelstvu. To je teď velká móda .

beladona
20. 12. 2014 • 00:57

oxy chloe znám je to krásná vůně. Já teď ujíždím na parfémech od Sysley, např. Soir de Lune, ale jsou hodně těžký a já přitom miluju květinové vůně.Nějak v tom mám binec.Já vůně střídám, i když tradičně mívám Miss Dior. Máš bezva muže.Opečovávej a chval .Chlapi jsou tak úžasní a jestli jsi vdaná už dýl a funguje to takhle, tak máš celoživotní výhru . Jsem ráda, že taky miluješ vůně.Žena bez vůně, šperků a kytek není ženou )

beladona
20. 12. 2014 • 00:36

oxy haha, já si překlepu ani nevšimila, jak čteš, automaticky si doplňuješ, znáš to Jasně, že je klykanda zase mimo mísu, plete si hrubice s překlepy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.