Z princezny Angelíny z pohádky S čerty nejsou žerty je kulička! Potěší vás, co o tom říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z princezny Angelíny z pohádky S čerty nejsou žerty je kulička! Potěší vás, co o tom říká

Dana Bartůňková překypuje energií i optimismem.
Dana Bartůňková překypuje energií i optimismem. (Aha! - Petr Novotný, ara)

Po princezně Angelíně ze slavné pohádky S čerty nejsou žerty, nebylo skoro třicet let ani vidu, ani slechu. Tedy na první pohled. Ve skutečnosti Dana Bartůňková stále hrála v divadlech a navíc napsala tolik scénářů a pohádek, že se tím zřejmě žádný jiný český autor nemůže pochlubit.

Tahle žena má, jak se zdá, energie na rozdávání a člověk jí jen může závidět její veselý pohled na svět, i na sebe samotnou. Vůbec si třeba nedělá hlavu s tím, že se během let z dívky, jejíž krása brala dech, stala pořádně zakulacenou dámou. Jen nad tím s nadhledem mávne rukou.

„Netrpím tím, ráda papám. Krasavice už samozřejmě nejsem. Záleží na každém, jak se s tím vypořádá. Nezasekla jsem se na princezně,“ řekla Dana Bartůňková při focení pro páteční vydání Blesk magazínu. V době, kdy většina žen po nabrání pár kil začne panikařit a utrácet majlant za nejrůznější hubnoucí pilulky a »osvědčené« diety, je takový pohled na věc opravdu pozoruhodný.



Přečtěte si
beladona
21. 12. 2014 • 23:07

oxy, nemusíš překlepy pro mě opravovat. Víme své, my si doplnit umíme a někdy je vůbec nevnímáme , jsme chytrý holky.

mandat
21. 12. 2014 • 10:20

Za par let bude brecet v novinach, ze je nemocna a ani nevi, proc.

beladona
20. 12. 2014 • 15:54

ahoj oxy, ty tam máš asi 11 pm , co? Krásný večer , vlny , oceán ach jo, ach jo.Podle tvých příspěvků vím, že už býváš od rána svěží.Tak vídáš i východ slunce. Já viděla nespočet západů, ale ani jeden východ.Nikdo mě nedonutí vstát tak brzy ( ani mek ne) MĚJ SE KRÁÁÁÁÁSNĚ

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.