Všechno bude jinak a herci v Ordinaci se vymění! Čtěte, co se stane v roce 2015! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Všechno bude jinak a herci v Ordinaci se vymění! Čtěte, co se stane v roce 2015!

Manželé Suchých u večeře kvůli operacím chyběli, ale na dárky už byli zpět
Manželé Suchých u večeře kvůli operacím chyběli, ale na dárky už byli zpět (Foto TV Nova, ara)

Je to tady. Poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 v tomto roce. Oblíbené postavy oslaví Vánoce, ale bez dramatu se to neobejde. Navíc deník Aha! zjistil, na koho se můžete těšit v novém roce! Budou to hned tři nové tváře, které pořádně zamíchají dějem a životy stálých herců.

Tak jako není nouze o bezdomovce v Praze, ani Kamenice se bez nich neobejde. Role muže bez domova jménem Cyril Koliha byla Pavlu Soukupovi (65) psaná přímo na tělo. Herec, který v létě bojoval o život kvůli prasklému vředu na dvanácterníku, skončil v Cestách domů a do Ordinace se vyloženě těšil. „Jsem nadšený hlavně proto, že mi nepřidělili nějakou roli, kterou už někdo odmítl, nebo jen tak zbyla,“ řekl Aha! Soukup.„Vymyslela a napsala ji pro mne Lenka Hornová. Doufám, že se jí zhostím co nejlépe a vydrží mi v plné síle co nejdéle,“ těšil se Soukup.

Otec a dcera
To ale není všechno! Do kamenické nemocnice nastoupí ředitel Štěpán Hejduk v podání Pavla Kikinčuka (55), známého jako Šimon Plánička z filmu Slunce, seno, jahody či  starosta Babovřesek Karel Stehlík. V duchu rčení »nové koště dobře mete« nastolí nové pořádky, které ovlivní životy mnohých jeho podřízených, zejména současného primáře Davida Suchého (Jan Čenský) a jeho manželky Zdeny (Dana Morávková). S Hejdukem nastupuje do nemocnice také jeho dcera Stela. Shodou okolností ji bude hrát Kikinčukova vlastní dcera Kamila (25). Zdravotní sestřička zamíchá s dějem kolem Kateřiny (Jana Stryková) a Tomáše (Braňo Holiček). Uvidíte dnes na Nově: Hromadná nehoda na Vánoce

Vánoční rodinná tradice u Mázlů je narušena tím, že se Miky (Šimon Šedivý) dozví o neexistenci Ježíška.
Toník (Lukáš Hrabák) zaslechne hádku rodičů a na Štědrý den uteče ke Strnadovi (Filip Čáp). Mezitím k Suchým (Čenský, Morávková) dorazí sociální pracovnice a chce mluvit s Toníkem. Situaci zachrání právě Strnad, který Toníka dovede domů.
Do nemocnice jsou svezeni pacienti z hromadné nehody, povoláni jsou všichni doktoři a zdravotnický personál, Suchý s manželkou tak chybí u štědrovečerní večeře. Mázlovi nakonec rozbalují dárky v parku pod smrčkem. Všechno samozřejmě dobře dopadne.



Přečtěte si
mord
19. 12. 2014 • 13:50

Správně mělo být napsáno: A koho mám teď pomlouvat já když Růžovku nesleduju Slyšela jsi někdy slovo knížka?

beladona
19. 12. 2014 • 09:32

amplituda to sice nesouvisí s tvým dotazem, ale teď v Praze na bilboardu v nějakém černém hávu na hlavě, něco jako sicilská vdova propaguje něco " bio " ...(nevím co , ale je to děs běs)

beladona
18. 12. 2014 • 23:37

bum-bac-bum mají úroveň takovou, jakou jim diktuje spotřební kultura zbohatlíků po r. 89. Vymývání mozků srágorami je účinné všude na světěDivák Růžovky je většinou poslušný občan, nemá čas sledovat politické kauzy a postupně zakrní a je tvárnej...

beladona
18. 12. 2014 • 23:33

prroud jaký? A i kdyby, to přece neznamená odbíhat od tématu , kterým je znechucení lidí nad kvalitou herectví a obsahem Růžovky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.