Hádky Preisse se ženou na denním pořádku: Rozbili dvě manželství, povede se jim to i do třetice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hádky Preisse se ženou na denním pořádku: Rozbili dvě manželství, povede se jim to i do třetice?

Manželé Preissovi zažívají krizi, která vyvrcholila demonstrativním pokusem o sebevraždu depresemi zmítaného herce.
Manželé Preissovi zažívají krizi, která vyvrcholila demonstrativním pokusem o sebevraždu depresemi zmítaného herce. (Foto: Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Nepříliš veselé období adventu prožívá herecký klan Preissových.  Problémy s duševní kondicí Martina Preisse (41) nese těžce jeho maminka Jana Preissová (66), která sama ví, jak těžké je bojovat s obludou deprese. A kromě tatínka Viktora Preisse (67) je zdrcená především manželka seriálového herce Martina (39), která iniciovala pátrání ve chvíli, kdy Preiss ozbrojený nožem utekl z domu.

Martin a Martina se do sebe zakoukali během představení ve Stavovském divadle, kdy na jevišti hráli milence a postupně se tento cit přenesl i do osobního života. To by bylo jako z pravé love story, kdyby to nemělo zásadní háček. Martina byla v roce 2002, kdy se vše odehrávalo vdaná za dirigenta Romana Válka a Martin měl dceru Viktorku (15) se svou manželkou Klárou.


Manželský čtyřúhelník se rozhodla první prolomit Martina, která se v roce 2005 s Válkem rozvedla a sestěhovala se s Martinem dohromady. Ten se rozvedl po 18 letech manželství v roce 2008, kdy se páru narodil syn Matouš (6). " Bylo náročné zachovat se tak, aby to nikoho nebolelo, protože to bolí všechny. Ale bylo to buď - anebo," řekla o komplikované situaci Preissová.
Donedávna probíhal vztah dvojice bez větších komplikací, k čemuž napomohlo i narození nejmladšího potomka Šimona (2). Jenže v posledním roce se začal herec potýkat s depresemi, kterými trpěl i v minulosti, a bohužel se tyto problémy rozhodl řešit za pomoci alkoholu. Následovala autonehoda pod vlivem, za které herci stále hrozí vězení. Hádky se podle okolí blízké páru staly pro dvojici každodenní lapálií a vše vyvrcholilo současnými smutnými událostmi. Vydrží jejich manželství tuhle zkoušku?



Přečtěte si
mord
22. 12. 2014 • 13:26

Vyměň si léky. Tyhle už ti nezabírají

illis
18. 12. 2014 • 09:46

adeso Podle jiných zdrojů se s depresemi potýkali v rodině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.