Kontroverzní exmanžel Čejkové Vít o tříměsíční dceři: Mluví plynně anglicky, vzal ji proto k lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kontroverzní exmanžel Čejkové Vít o tříměsíční dceři: Mluví plynně anglicky, vzal ji proto k lékaři!

Malá Sophinka ještě nemluví česky, ale anglicky jí to už jde skvěle. Tvrdí to alespoň otec Marek Vít.
Malá Sophinka ještě nemluví česky, ale anglicky jí to už jde skvěle. Tvrdí to alespoň otec Marek Vít. (Foto: Aha! - David Kundrát)

Před třemi lety došlo k oboustranné spokojenosti k rozvodu Marka Víta (42) - tedy muže bývalé moderátorky zpráv Mirky Čejkové. Co se od té doby změnilo? Čejková dnes zastává funkci ředitelky Nadačního fondu pro protonovou terapii a Vít je čerstvým otcem dcerky Sophie, na kterou prozradil opravdu podivuhodnou věc!

Celkem překvapivě se Marek Vít objevil s Jiřím Langmajerem (48) a Richardem Genzerem (47) v Muzeu Lega ve Špindlerově Mlýně. A tam z novopečeného otce a partnera Kateřiny Macounové začaly padat podivuhodné informace. Maminku s dítětem nechal doma, protože děvčátko absolvovalo povinné očkování.


"Přijel jsem bez dcerky, protože jsou jí teprve tři měsíce a zatím mluví jenom anglicky. Byli jsme s tím i u doktora a ten řekl, že to není žádná vada, prý se do tří měsíců naučí i česky. Hlavně by nerozuměla Geňovi a ten by byl zklamaný, že se nesměje jeho vtipům," řekl Marek Vít, doufejme v žertu, magazínu Šíp.



Přečtěte si
mekanik
18. 12. 2014 • 08:14

Vít je povrchní chlubílek.viz.fcb

ppadys13
18. 12. 2014 • 01:41

to je kus debila

prroud
17. 12. 2014 • 17:59

Jasne ze mluvi,do trech let bude umet pet jazyku a zdarne ukonci zakladni vzdelani,ve ctyrech nastoupi na stredni skolu,v osmi odmaturuje a bude se poohlizet po vysoky. Au tori zrejme zapomeli napsat pri jaky prilezitosti tyhle informace padly a kolik uz bylo vypito )))

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.