Pohlreich o zdravotních problémech: Tentokrát nejde o Hruškova jídla?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohlreich o zdravotních problémech: Tentokrát nejde o Hruškova jídla?!

Pohlreich na zámku
Pohlreich na zámku (TV Prima)

Trochu uměle vytvořeným sporem úspěšného postrachu kardiologů Ládi Hrušky a nejznámějšího tuzemského televizního kuchaře Zdeňka Pohlreicha se baví kdekdo. Některé aspekty problému tolik vtipné nejsou -  jen přeci si několik set tisíc lidí podle Hruškova receptáře doma skutečně vaří a zdravotní komplikace by se mohly po nějaké době takového stravování projevit.

Na štědrovečerní pozvání ke stolu s menu od Ládi Hrušky by Zdeněk Pohlreich v rámci pudu sebezáchovy nereagoval. "Jelikož vím, že v českých nemocnicích a na lékařských pohotovostech bývá o svátcích co nejméně lidí, tak bych to s díky odmítl. Můj žaludek by nebyl schopen strávit pecky, o kterých jsem slyšel, nebo je dokonce viděl," říká v Blesku s ironií sobě vlastní šéfkuchař.


Na Hruškovu tvorbu má ostatně jasný názor.  "Myslím, že je to nebezpečné nejen zdravotně, ale i mentálně. Nemyslím, že by si lidé měli sami sebe vážit tak málo, že se budou pokoušet o podobné věci. Je to daleko za hranicí jídla na nějaké dělnické ubytovně. Je to zoufalství," tvrdí. Nicméně sám mezi řádky naznačuje, že ani dobře živený kuchař se nemocem nevyhne. K Vánocům by si totiž přál především zdraví, jako kdyby ho trochu zlobilo.  "Kdyby to šlo, tak zdraví. Z hmotných dárků žádné přání nemám – co potřebuji, to mám," říká rázný kuchař.

Přečtěte si
peecek
20. 12. 2014 • 08:33

To je zase nadpis ..a já se lekl, že se Zdendovi zanítily jeho prsní implantáty vel.č. 3 dovezené z Francie.

ararat
19. 12. 2014 • 22:23

ne ne ne to je pasákova ku*vi*čka

ararat
19. 12. 2014 • 22:22

fena wožralis není nóbl ale je to póvl no tak to jooooo,musíš žrát kůžičky tož dobrou chuť,ale pro fenu jsou kůžičky delikatesa

tulip
19. 12. 2014 • 15:29

Jéžiš,to jsem ráda,že nejsem tak blbá,abych potřebovala rady tohohle komika.Něco tak blbého,sprostého,dlouho nevidět.Kdo rozhodl,že je to kuchař,hodný ukazování v televizi,to nevím.Vařím stokrát lépe,než tenhle propagátor drahými jídly umazaných talířů.Nemá on zadřený zip?

beladona
19. 12. 2014 • 14:37

oxy , právě jsem byla na odchodu a z playlistu začalo hrát Home, tak jsem si zase sedla a poslouchala, díky ještě jednou, moc hezký. Jo, asi má ten Hruška něco, co se dá jíst a Polhreich cítí konkurenci, je to v.ůl , protože co jsem viděla u Pohlreicha na talíři, tak to já bych potřebovala 4 porce, abych se najedla .A to jsem hubená.Co takhle chlapi asi by museli sníst a navíc, mně už dávno nějaký extra buřty moc nechutnají ( až na pár vyjímek), já mám ráda šunkofleky, brambory a řízek a rajskou a buchty a bublaninu tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.