Suchánkův slavný otec: Dělá si zasedací pořádek na pohřeb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Suchánkův slavný otec: Dělá si zasedací pořádek na pohřeb!

Jaroslav Suchánek
Jaroslav Suchánek (Foto: Aha! - David Kundrát)

Michala Suchánka (48) dnes díky svému častému televiznímu vystupování znají všichni. Za minulého režimu však všichni znali především jeho tatínka Jaroslava Suchánka, který byl sportovním komentátorem Československé televize. Dnes mu táhne na osmdesát a stále neztratil nic ze svého typického humoru.

Jako každý senior, potýká se i Jaroslav Suchánek se zdravotními problémy a dokonce musel absolvovat operaci, kdy mu vyměnily i kyčelní kloub. Bývalý komentátor, jehož hlas si diváci spojovali třeba s cyklistickým Závodem míru nebo skokanským Intersportturné ale přes svůj věk rozhodně nezahálí.


"Dělám takové různé věci spíše pro zábavu. Jezdím na besedy a povídání se Zdeňkem Troškou nebo třeba s Yvettou Simonovou a dalšími zpěváky. A když se koná světový pohár v lyžování, tak občas jezdím dělat hlasatele, takového troubu," říkal před pár lety slavný sporťák s nadsázkou.
Sucharda, jak mu přátelé často říkají, moderuje i seniorské akce nebo třeba plesy a dodnes miluje folklórní tanec. Rozhodně je však jasné, po kom jeho syn Michal zdědil smysl pro humor. Co prý plánuje? "Dělám zasedací pořádek do krematoria na svůj pohřeb. Prostatici mají místa na krajích, aby mohli odbíhat na záchod," nechal se slyšet s kamennou tváří.



Přečtěte si
lipno
13. 8. 2015 • 13:52

Do PLESKu a HAHA! se dostanou jen nevzdělanci!

beladona
26. 12. 2014 • 11:20

To je fakt, nevím jak je možné, že AHA zaměstnává tohleto, co neumí vůbec pravopis.Já už jsem těch hrubek tady nasbírala mraky. Suchánek je správnej borec

gray35
26. 12. 2014 • 10:55

Vyměnily mu kyčelní kloub? To měl nějakou protekci, že ho operovaly jen samé doktorky ?AHA ví všechno .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.