Prokleté Vánoce Dagmar Havlové: Tři smrti v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prokleté Vánoce Dagmar Havlové: Tři smrti v rodině!

Vánoce a konec roku má Dagmar Havlová spjaté se smrtí
Vánoce a konec roku má Dagmar Havlová spjaté se smrtí (Foto Aha! – David Malík, David Kundrát, Pavel Machan, ara)

Smutné Vánoce! Ty bude prožívat bývala první dáma Dagmar Havlová (61). Před třemi roky ji v prosinci navždy opustil manžel a exprezident Václav Havel (†75), loni koncem roku zemřela její maminka a při tragické nehodě také teta. Letos poprvé promluvila o jejich smrti!

Adventní čas znamená pro většinu lidí období těšení se a příprav na Vánoce. U Dagmar Havlové to bohužel neplatí. „Vánoce byly výjimečné před třemi lety, když zemřel můj manžel. Před rokem byly také, protože dlouze umírala moje maminka, už od října. Umřela i moje teta,“ svěřila smutně Havlová. Její maminka Markéta Veškrnová (†91) odešla po dlouhé nemoci 30. prosince. Vánoce a konec roku tak pro ni budou navždy bolestivé a místo radosti spojené s hlubokým smutkem ze ztráty blízkých.

„Vánoce jsou pro mě spojeny s tím bolestivým, když si mám vzpomenout na hezké Vánoce, tak to byly ty v dětství, proto chci kolem sebe blikající žárovičky, svíčky a vůně. Aby mi to připomnělo trochu dětství,“ dodala v pořadu Barrandovská Sedmička paní Dagmar.

Tetu porazil náklaďák
Kromě manžela Václava a maminky Markéty v období svátků Havlová přišla i o dalšího příbuzného. „Loni umřela i moje teta, kterou porazilo nákladní auto,“ přiznala herečka.



Přečtěte si
vlnenaponozka
19. 12. 2014 • 14:49

pravda bývá něke uprostřed.....

ivoadler
16. 12. 2014 • 16:09

Advent můžeme pojímat dvojím způsobem. Buď jako čekání na Spasitele nebo jako očekávání posledního Soudu. Převažuje samozřejmě první varianta - národu je třeba nalít trochu optimismu do žil. Církev se snaží. Ale co když platí druhá varianta. Čas posledního soudu se blíží, Dášo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.