Vdavky Rychtářovy přítelkyně: Strach vdovce z bývalého poskoka a ženich namol! Byla to past | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vdavky Rychtářovy přítelkyně: Strach vdovce z bývalého poskoka a ženich namol! Byla to past

Šuleková se snažila všem hostům dovolat, ale marně.
Šuleková se snažila všem hostům dovolat, ale marně. (Foto Aha! – Martin Hurda)

 Je až neuvěřitelné, co jsou někteří lidé schopni udělat pro slávu. Exmilenka Zdeňka Macury (40) Vlaďka Šuleková (44) včera uspořádala nejpodivnější událost roku 2014 – vlastní svatbu! Za svědky jí měli jít Josef Rychtář (56) a Ivetin zvukař Standa Lysý (49), mezi hosty měla být Rychtářova údajná přítelkyně, prostitutka Jana Podlešáková (27), a dokonce i Rychtářova exmanželka Darina (56). Dopadlo to ale trapným fiaskem! Šuleková nakonec stála ve svatebním uprostřed Plzně a zoufale prosila kolemjdoucí, aby jí obřad odsvědčili, protože nikdo z »říčanské partičky« nedorazil. Tím se svatba ženy, která se vetřela do přízně většiny hlavních mužů Ivety Bartošové (†48), stala nejbizarnější událostí tohoto roku.

Obřad měl začít v 17 hodin, ale kdysi týraná žena neměla svědky. „Nechápu to, Josef mi to ještě potvrzoval, muselo se něco stát. Mám o něj strach,“ svěřila se Šuleková. Dokonce byla tak na dně, že prosila i redaktora deníku Aha!, aby její sňatek stvrdil podpisem. Spíše to ale vypadalo na to, že na Rychtáře přichystala past, aby si z něj vystřelila. Koneckonců, jasno o tom měl i Zdeněk Macura. „Je to celé trapárna, ničeho takového se účastnit nebudu,“ řekl jasně.


Rychtář se zřejmě bál postavit se tváří v tvář nejnovějšímu nepříteli Standovi, který měl prý dovést i Rychtářovu exmanželku Darinu Novou (57). Jediný, s kým situace ani nehnula, byl ženich David Hájek, který byl opilý pod obraz. Nakonec ovšem vše dobře dopadlo. Šuleková sehnala starší pár, který se uvolnil tuto frašku podpořit.
Sňatek byl ale ve finále neplatný, protože je oddal v rychlosti trhový trubač. „Nerozhodně nejsem oprávněn někoho oddávat, celé to bylo na oko pro pobavení,“ řekl muž. Šuleková tvrdí, že o neplatnosti obřadu ví. Ale prý už chystá svatba druhou – oficiální... Josef Rychtář: Byla to sprostá past!
„Rozhodl jsem se na poslední chvíli, že nepojedu, protože mi určité signály začaly říkat, že je to past. Dozvěděl jsem se, že tam chtějí přitáhnout prostitutku Podlešákovou a pana Lysého. Tento týden jsem teprve odpracoval veřejně prospěšné práce a mám velkou obavu, že bych se při mé prudké povaze neudržel a pana Lysého profackoval za ty lži a svinstva, co o mě v poslední době vykládá,“ řekl Nedělnímu Aha! večer Rychtář.



Přečtěte si
pozorovatel2013
19. 12. 2014 • 20:24

Šuleková má divné oči, jako blázen, a ty zuby, no to je teda hnus velebnosti

notototeda
15. 12. 2014 • 16:36

Vladěna zas potřebovala bejt slavná,pozvala si je aby se poprali a mohla vyřvávat že o ni . Nejlíp to vymyslel ženich , radši se spráskal at je mu to šumák a je to. Bože chlape zdrhej od ní,ta je blbá jak celý to rychtovo komando a ty si to chceš ještě vzít.NEBLÁZNI

ilona700
15. 12. 2014 • 02:27

Za1- Vyd-bali s novinárom Turkom ktorý nevedel či je to naozaj a to jediné sa im podarilo, lebo tučniak si myslel že by takéto hnusné šaty boli na vydaj? to naozaj podľa teba? kde žiješ??? ALE Táto TRAPKA ktorá už nevie čo by od dobroty- mali tam nabehnúť s vodnými delami a poriadne jej tie svadobné šaty pooblievať aj so ženíchom, priviazať k stromčeku a nechať vyschnúť do rána - inak by sa im ráno smialo - takýmto Bezhlavým hlupákom ako oni dvaja prajem aby sa v živote dobre nevydala a on neoženil keď si robia srandu zo svadobného obradu -tudíž ani nevedia asik čo to vôbec je!-inak Normálny človek zo seba Verejného šaša normálne nezrobí- iba Šuleková, Rychtár, Macura. Šuleková keby si bola aspoň tak chytrá ako si vygumovaná tak by si nedala vedieť Rychtárovi že tam bude aj Standa, Darina a už vôbec nie jeho prostitútky, mala si to dať na slušnejšie miesto a určite by ti ten Rychtár sadol na lep a zožal tak Verejnú Hanbu - aspoň niečim mohol byť lapený ibaže ty nemáš zrejme na tekéto IQ a to je okázalé! Tiež ma zaujíma zdroj kto to povedal Rychtovi kto tam príde- žeby tajný noshled? tak tajný noshled!- tak ty si tiež poriadne blbý jak tágo! ....mohlo to skončiť úplne inak...Inak ma nezaujíma táto sliepka z ktorá sa hrá na chudinku, celebritu- ozaj Kto ti platil hostinu Vlaďko? aha ja viem veľkosť tvojho kalibru zadarmo nikdy necvaká a vždy si už toho mecenáša nájde ...aby si raz nenarazila na ten hrbatý Nos! Vyjadrím sak Lysému - tento pán ktorý záhadne zmizol keď mal strážiť Ivetu pred odchodom na koľajnice, mimochodom nikdy sa nenašiel ten muž ktorého videl svedok pri natáčaní kuny vraj išiel s Ivetou nejaký muž...Kedy to mienite Česká polícia riešiť? tak tento Pán, resp. v mojich očiach ,,sráč" pokiaľ viem ešte som s ním nevidela ani jedno video akoby hovoril na kameru o Rychtárovi- všetko je to len ,,jedna baba novinárska povedala", len články takže mi tomu veriť aj nemusíme že sa niečo takéto uskutočnilo a Lysý môže byť len nastražený Rychtárom

erene
14. 12. 2014 • 20:44

Ano byla to past ! K tomu se hodí část písně z disco příběhu 2 (Šuleková hrála v disco příběhu jedna) Mohl by to zpívat ušoun nebo Joska mladší ! Tohle vidím černě, je to jak zlej sen Tady někdo brzo přijde k úrazu Neproved nic zlýho, nevšimnul si jen Že se život skládá taky z podrazů Táto, nemůžu tě jako kluka zavírat I když tys mi právě tohle dělal rád Věř mi, zadarmo ty holky neumějí spát Na to můžu ti klidně svůj krk dát Je to past, past Pěkně nalíčená (na mýho tátu) Past, past Jaktože to nevidíš? Nedej se dál mást Táto, v týhletý chvíli Jsem strážným tvým andělem já Nebudem si přece dělat naschvály Ale abych mlčel, tak to nebudu Možná táta čeká, jak ho pochválím Ale za co, když mi dělá ostudu? Táto, jednou tě ty dámy, až dostanou svý Jako vymačkanej citrón zahodí Táto, vzpomeň naší mámy, mámy světový Hele, dej si říct, já vím o nich svý Je to past, past Pěkně nalíčená (na mýho tátu) Past, past Jaktože to nevidíš? Nedej se dál mást Táto, v týhletý chvíli Jsem strážným tvým andělem já

erene
14. 12. 2014 • 20:42

hejhej je žena..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.