Nejdivnější událost roku: Darina Rychtářová se zvukařem Bartošové Standou – TAJNÁ SVATBA?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejdivnější událost roku: Darina Rychtářová se zvukařem Bartošové Standou – TAJNÁ SVATBA?!

Darina se Standou prý míří do kostela. Jejich osudy ovlivnili Iveta s Josefem.
Darina se Standou prý míří do kostela. Jejich osudy ovlivnili Iveta s Josefem. (Aha! - P.Machan, J.Tuma, M. Pátek)

To bude svatba jako ze Slunce, seno a pár facek! Žena, která se po smrti Ivetě Bartošové (†48) snažila vloudit do postele Josefa Rychtáře (56), Domenica Martucciho (38) i Zdeňka Macury (40), se dnes vdává. Vyvoleným Vlaďky Šulekové (44) však nebude vdovec, italský hrabě ani Ivetin fanoušek č. 1.

„Ano, budu se dnes vdávat. Za manžela si vezmu Davida Hájka, se kterým jsem se seznámila, když jsem ještě byla s Macurou,“ prozradila deníku Aha! Vlaďka Šuleková. „Stavěl tam azylové domečky a Zdeněk vždy vtipkoval, že mu mám dělat stavbyvedoucí,“ upřesnila šťastná nevěsta, která řekne ANO na náměstí v Plzni, kde se konají vánoční trhy.


Bizarnější než to, že si bere Macurova kamaráda, je sestava pozvaných svatebních hostů. „Jako svědka jsem oslovila Ivetina zvukaře Standu Lysého a svého přítele Josefa Rychtáře, který by mě měl zároveň dovést k oltáři místo otce,“ odtajnila Vlaďka scénář dnešního odpoledne.

„Jsem poslední dny hodně ve stresu, Standa a Pepa nejsou teď zrovna kamarádi, tak chci, aby vše klaplo. Jako doprovod si prý Standa přiveze i Rychtářovu exmanželku Darinu Novou a taky Janu Podlešákovou alias prostitutku Caroll, která o sobě tvrdila, že je Josefova milenka,“ dodala Šuleková se smíchem.
Pokud je všechno pravda, nemůže to dopadnout jinak než jako na svatbě v Troškových Hošticích!

Kdo je Vlaďka Šuleková
Poprvé ji veřejnost zaregistrovala jako přítelkyní ochránce žen Zdeňka Macury. Seznámila se s ním coby týraná žena a jeho pomoc přerostla ve vzájemnou lásku. Letos v červnu se s ním však bývalá modelka rozešla a bolavé srdce si léčila u zpěvaččina exmilence Domenica Martucciho na zámku v Itálii. Krátce poté ho zrazuje a začíná se stýkat s Josefem Rychtářem. Oba však dodnes jakýkoliv milostný poměr popírají.

Zhrzený exmilenec Macura: Je to komedie!
„To je celé tak maximálně nějaká komedie. Ničeho podobného se
účastnit nebudu, vlastně mě to ani nezajímá a k ničemu se nebudu vyjadřovat. Ale celému tomu nevěřím,“ řekl Aha! Vladčin exmilenec a Ivetin ctitel Zdeněk Macura.



Přečtěte si
pozorovatel2013
15. 12. 2014 • 10:04

a ještě v kterých bulvárních novinách, když já to vidím poprvé?? Podedezírám pisálky z Aha a Blesku že si tohle vymysleli, co na to říka generální šefka Šmuclerová? to jim projde?Ani Šmuclerová nebude normální když šéfuje takovéto svoloči!

pozorovatel2013
15. 12. 2014 • 10:01

tak je toto vůbec možné? taková to veteš? já už nemám slov. Rychtáře a tu jeho bandu bych pověsil a Darina Nová si to může hodit taky, jsou asi pošahaný všichni! Veteš a nic jiného, a pisálci dali titulek jako by se vdávala Darina se Standou. Stejně si myslím že je jedno Rychta podřízne všechny. Bude pokoj!!

bledulka
13. 12. 2014 • 21:10

K tomu není co dodat.... Začít se smát....

tosto
13. 12. 2014 • 19:23

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/291399/ubohost-roku-macurova-exmilenka-fingoval a-svatbu.html Milka zůstane milkou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.