Smrt bratra Magdy Malé: Byl to zlomený muž! Zabili mu syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smrt bratra Magdy Malé: Byl to zlomený muž! Zabili mu syna

Zpěvačka se svými dcerami, Terezkou (na snímku vlevo) a Magdalenkou.
Zpěvačka se svými dcerami, Terezkou (na snímku vlevo) a Magdalenkou. (Aha! – Martin Přibyl)

Muzikálovou zpěvačku Magdu Malou (47) stíhá jedna pohroma za druhou. Poté, co v mládí pohřbila tátu a před 20 lety mámu, přišla ve středu i o svého brata. Smrt ale její rodinu obchází ještě častěji.

Magda se z toho šoku nedokáže vzpamatovat. Život jejího bratra vyhasl okolo páté hodiny na kolejích – v místech, kde lidé nemají co dělat. Zpěvačka hledá odpověď, jak se to mohlo stát. Ale nenachází ji. Šlo o nehodu? „Přesně ještě nevím, co se stalo, vyšetřuje to policie. Bratr si zkracoval cestu přes koleje a prostě ho srazil vlak. Je to strašný, sama tomu nemohu uvěřit,“ vzlykala do telefonu zpěvačka.

Ta také přiznala, že se s bratrem viděla před 14 dny, a bylo to po docela dlouhé době. A on prý měl z jejich shledání obrovskou radost! Jenže v duši skrýval obrovskou bolest. „V roce 2006 mu autem srazili syna a zabili ho,“ prozradila Blesku důvod, proč měl asi její brácha svět černější než ostatní.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.