Šok pro Ivanu Andrlovou: Měla pod sebou mrtvolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok pro Ivanu Andrlovou: Měla pod sebou mrtvolu!

Ivana Andrlová se na vlastní pohřeb nepřišla podívat.
Ivana Andrlová se na vlastní pohřeb nepřišla podívat. (Foto TV Barrandov, ara)

Pohřbili ji už dvakrát! Poprvé herečce Ivaně Andrlové (54) připravili rakev v seriálu Sanitka 2 a teď ve Stopách života. A byl to obřad se vším všudy. Nechyběly pravé slzy ani nebožtík v rakvi.

V minulém díle zemřela jako doktorka Vernerová při autonehodě, teď jí vystrojili pohřeb. Přestože tvůrci seriálu Stopy života pro herečku nekoupili ani rakev, i tak byl smuteční obřad kvůli přítomnosti velkého množství herců a pronájmu nejdražší položkou závěrečného dílu. Náklady na něj se vyšplhaly k milionu!

„Rakev byla zapůjčená z pohřebního ústavu a byla samozřejmě prázdná,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z natáčení. Andrlová ani žádný nebožtík v ní tedy neležel. „Pod vystavenou prázdnou rakví v suterénu ale byla rakev, kde ležel skutečný nebožtík, připravený na obřad na další den,“ dodal zdroj. V krematoriu nechyběl ani Jan Kačer(78), seriálový otec Andrlové. „Lidé si to možná neuvědomují, mají pocit, že jsme jenom takoví šašci, ale na mě to tady doléhá. Není mi to příjemné. Raději bych točil v parku,“ okomentoval herec, který kvůli psychickému rozrušení nemusel ani nic hrát.

Tříska trpěl za 200 000 Kč
V závěrečném dílu si zahrál také Jan Tříska (78), který s honorářem i letenkou z Ameriky vyšel – podle informací Aha! – tvůrce seriálu na 200 000 korun. Lehce vydělané peníze za roli nemocného seniora v domově důchodců to pro něj ale nebyly. „Děsím se toho. Mám pocit, že ještě chvilku a onemocním. Těším se každou vteřinou, že odtud vypadnu,“ svěřil se během natáčení.



Autor:  zej

Přečtěte si
kiwi65
14. 3. 2016 • 19:19

A že si mistr světa Tříska nikdy nestřihl nějakej štěk americe?Ať si tam klidně zůstane,vydželi jsme bez něj do teď tak už to nějak dáme.

mord
12. 12. 2014 • 20:28

Ty taky ne. A mluv pouze za sebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.