Blonďatá dvojčata se porvala o vibrátor: Bizarní scénu obklopuje tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Blonďatá dvojčata se porvala o vibrátor: Bizarní scénu obklopuje tajemství!

Děvčata toužila po uspokojení, ale přišla zlá rozepře. (Ilustrační foto)
Děvčata toužila po uspokojení, ale přišla zlá rozepře. (Ilustrační foto) (Profimedia.cz, ara)

Policejní hlídka měla v americkém státě Florida zajímavou zajížďku. Přivolala ji zoufalá žena stojící na balkóně, které mezitím vyhrožovalo agresivní dvojče. Důvod hádky je více než podivný.

Dvojčata se totiž pohádala kvůli vibrátoru a něco s tím měl společného i přítel jedné z nich. O detailech ale policie mlčí. Co se tedy ví? Heidi (48) se během hádky o sexuální hračku vrhla na svou sestru. Několikrát jí praštila, poškrábala jí a nakonec začala dvojče brutálně tahat za vlasy. Byla v používá umělého potěšení řada na druhé sestře? Nedoplnila některá z nich baterky? Pučil si vibrátor ke svému uspokojení robertka přítel? To jsou zásadní dotazy, na které zřejmě nedostaneme nikdy odpověď...

Sestra Holly se nakonec z pevného sevření své sestry dostala, nechala oblíbený vibrátor na pospas sokyni, zavřela se na terasu a křičela tak dlouho, dokud se neobjevila policejní hlídka. Muži zákona nasadila šílené Heidi klepeta a postarali se o zraněnou Holly, kterou našli s krvavými šrámy na balkóně, kde se zoufale skrývala.   

 

Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.