Pro seriálové závisláky: Když znovu začne Ulice, Ordinace a Doktoři z Počátků? +NOVINKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pro seriálové závisláky: Když znovu začne Ulice, Ordinace a Doktoři z Počátků? +NOVINKY

Ulice má přestávku. Ale poměrně brzy se začnou odvíjet nové příběhy jejích hrdinů.
Ulice má přestávku. Ale poměrně brzy se začnou odvíjet nové příběhy jejích hrdinů. (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Vánoční svátky jsou fajn, ale mají pro řadu lidí jednu poměrně zásadní chybu: v televizi neběží žádné seriály! Kdy nám znovu začnou zpříjemňovat zimní večery? Nebude to sice hned, ale nebude to trvat ani přehnaně dlouho…

Seriály Novy se vrátí na televizní obrazovky už (nebo až?) na začátku třetího lednového týdne. Hned od pondělí 12. ledna se diváci mohou těšit na pokračování příběhů svých oblíbených hrdinů ze seriálů Ulice a Doktory z Počátků. V úterý 13. ledna s novým logem a znělkou opět odstartuje Ordinace v růžové zahradě 2 a na jaro 2015 si TV Nova připravila programovou novinku v podobě premiérového kriminálního seriálu Policie Modrava.

„Věřím, že pokračování oblíbených seriálů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které s dějem v nemocnici pořádně zamávají,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Nové dramatické linky čekají i na diváky dalších původních seriálů televize Nova. V Ulici se Adriana Pešková vydá hledat svého biologického otce a pořádně živo bude i kolem vztahů kadeřnice Simony, Oldy Farského a Světlany s Lumírem.
Zvraty se nevyhnou ani Doktorům z Počátků. Hned v lednu vyvrcholí spor s řádícími „šmejdy“, který odnese Ema. Otovo přátelství s Lídou se vyvine nečekaným směrem a radostná událost čeká na Vandu s Romanem.

Jako novinku pro jaro 2015 uvede Nova premiérový kriminální seriál z prostředí nádherné šumavské přírody Policie Modrava. Hlavní hrdinkou je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. V seriálu, který bude TV Nova vysílat v neděli od 20.20, se objeví také Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa, Jana Boušková a další.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.