Žena Vladimíra Čecha (†61) lituje: Mrzí mě, že jsem s ním nebyla častěji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena Vladimíra Čecha (†61) lituje: Mrzí mě, že jsem s ním nebyla častěji!

Vdova po Vladimíru Čechovi Milada by chtěla vzít čas zpět...
Vdova po Vladimíru Čechovi Milada by chtěla vzít čas zpět... (Foto TV Barrandov, ara)

Některé věci nevrátíme, a o co jsme přišli si uvědomíme až ve chvíli, kdy se s tím již nedá nic dělat. Tak to bývá. Stalo se to i vdově po oblíbeném moderátorovi Miladě (51), která se dojala na křtu knížky S Čechem po Čechách. Původní profesí herec byl totiž vášnivým turistou.

Kdo má rád toulky českými luhy a háji, jistě v minulosti někdy naladil pořad Vladimíra Čecha, kde posluchačům dával tipy na výlety k nejrůznějším zajímavostem naší krajiny. Manželka mu v cestování rozhodně nebránila.


"Vladimíra jsem nikam nepouštěla, nemusela jsem ho pouštět. Bylo to přirozené a už na začátku vztahu jsem věděla, že je pro něj turistika důležitá. Už v začátcích mne seznámil s tím, že se jednou za rok koná Hřebenovka. Takže jsem s tím prostě počítala," řekla u příležitosti křestu knihy, které se bohužel sám autor nedožil.
Paní Milada, se kterou se uvedení Vladimírovy knihy zúčastnily i jeho tři děti  Petra (33), Sára (20) a Matěj (11), lituje: "Chodili jsme samozřejmě s ním celá rodina i s dětmi. Jen mě mrzí, že jsem s ním nechodila na tůry častěji. Měla jsem s ním být častěji," a zároveň prozradila, kdo to v tomto směru vyhrál: "Vladimír byl vášnivý turista už jako dítě, nejvíc výletů si užil asi s babičkou."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.