Tajná dohoda Jágra s Puhajkovou: Za pár měsíců všem vytřou zrak! Bude svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajná dohoda Jágra s Puhajkovou: Za pár měsíců všem vytřou zrak! Bude svatba?

Jaromír Jágr a Inna Puhajková se prý k sobě mají brzy vrátit.
Jaromír Jágr a Inna Puhajková se prý k sobě mají brzy vrátit. (Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát, Denisa Hamerníková, Blesk – Roman Souček)

Hodně lidí mělo za to, že Inna Puhajková (28) byla pro Jaromíra Jágra (42) tou nejvhodnější partnerkou. Pak ale přišel rozchod a odloučení. Hokejová legenda hraje všude po světě a sympatická Inna skončila v Televizních novinách. Jenomže jak to vypadá, páreček byl spolu stále v kontaktu.

Podle informaci magazínu Sedmička se totiž starý mládenec Jágr nechce své bývalky vzdát jen tak lehce a má dokonce plán, jak vztah obnovit. A to dokonce už po skončení této hokejové sezóny! „Jágr a Inna se domluvili, že se po sezóně dají opět dohromady. Je to přísně tajné, ale plán zní jasně. Na jaře se k sobě vrátí,“ prozradil zdroj magazínu.

A Jágr si svou lásku si dokonce střeží i přes oceán a žárlivým okem vše sleduje. „Když se v médiích objevily informace o tom, že se Inna vídá s Radkem Štěpánkem, měl jí Jágr zavolat a vynadat jí, že takhle si tu domluvu nepředstavoval. Od té doby se Inna drží zpátky,“ pokračuje zdroj. I přátelé sporťačky tato slova potvrzují. Prý po ní slavný tenista velmi touží, ale ona nemá zájem. Štěpánek si prý u Puhajkové neškrtne.

Jágr si nedávno na svém sociálním profilu postěžoval, že život bez lásky a rodiny začíná být v jeho věku náročný. Byl by rád, kdyby měl doma konečně někoho, kdo by na něj čekal a Inna bude možná nakonec tou, se kterou se dlouho nezadaný Jágr konečně usadí.



Přečtěte si
IngKecner
22. 1. 2018 • 16:59

A hned ošklivý a závistivý? Není to "podle sebe,soudím tebe?"

sibaba
15. 6. 2015 • 14:55

Všechny šeredný?Asi trpíte velkou obezitou,odkopnutím od partnera,bez práce...atd,jinak by normální člověk nenapsal tyhle bláboly.Jj co Čech to hnusný závistivec

cukrenka
11. 6. 2015 • 14:33

Tyhle modelky..... copak je většina hokejistů tak velmi jednoduchá? Když vidí delší nohy a falešné řasy, tak se jim asi rozbuší srdce nad tou krásou.

anezat
13. 12. 2014 • 21:40

Ten už přebral...

jerry
12. 12. 2014 • 19:33

Kdyby Jarda řekl, mohl jsem mu ji po tu přechodnou dobu udržovat ve fyzické i psychické kondici.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.