Jak dlouho dělal Frolík Kobzanové miminko? Modelka lhala, jako když tiskne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak dlouho dělal Frolík Kobzanové miminko? Modelka lhala, jako když tiskne!

Kobzanová má dnes pěkné bříško.
Kobzanová má dnes pěkné bříško. (Foto pro Aha! – Jaroslav Urban, Roman Souček, ara)

Misska proslavená svými hanbatými fotografiemi za milion i svou prostořekostí ve vysílání rádia, se nám pěkně zakulacuje. Aby ne, když je v sedmém měsíci těhotenství! Mladý hokejový úderník Michael Frolík (25) byl pro Dianu Kobzanovou (31) tou správnou volbou a nyní se páreček těší z očekávaného potomka. Jenže Diana má jeden ošklivý škraloup...

K očekávanému děťátku pochopitelně gratlujeme, jen nebylo třeba kvůli tomu tak lhát a ještě být "drzá". Diana Kobzanová se sice zná s Frolíkem již pátým rokem a šušká se o jejich poměru i v dobách, kdy byla sexy modelka k mání jen pro exmilence Štěpána Vojtěcha. "Ne, opravdu těhotná nejsem, a nemám ani tušení, jak tahle novinářská kachna mohla vzniknout," dušovala se na webu Super.cz v polovině července Diana. Tedy v době, kdy byla ve druhém měsíci. Se sportovcem, se kterým v té době chodila téměř rok se tedy pěkně posnažili. Však to znáte, kolikrát je to chvilka, která změní celý život.


Aby dodala své lži váhu, byla dokonce i neslušná! "Ať už jdou všichni někam. Já přece s cizíma lidma nebudu řešit cokoliv, co se týká mého soukromí. Nechápu, kde lidi berou tu drzost mě neustále dokola obtěžovat už několik měsíců. A jako vrchol považuju, že se mě ptají i lidi, které vlastně ani pořádně neznám," stěžovala si na jistě dobře míněný zájem obyčejných lidí superhvězda. Nyní však své těhotenství v sedmém měsíci potvrdila, čím ovšem zároveň legalizovala své lži.



Přečtěte si
eisenbieger
5. 3. 2015 • 12:25

chudak kluk az skonci s hokejem a vona mu rozprasi konto ...

gabcakovamatinka
12. 12. 2014 • 09:20

KObzanová se živí tělem....dneska se tomu říká modelka, playmate...dříve to byla holka lehkých mravu....tak co se diví??? Zase taková krasavice to není,a všichni víme kolik tychle vztahy modelín a hokejistu trvají...chudák ditě....za rok za dva bude všemu utrum.

otrava
11. 12. 2014 • 15:50

no to tedy je to ercku.rva a ta její pussy něco okusila, mladoch se zapomel...

mekanik
11. 12. 2014 • 15:00

toto nemí celebrita ale kuwa

dievcatko
11. 12. 2014 • 10:42

Osobne nepoznal ani jeho ani ju,takze ich v tomto smere nemozem hodnotit,ale priklanam sa na stranu Kobzanovej.Co je koho do toho.Ked sa niekto stale pretrca do médií,zle je.Ked si stráži svoje sukromie,je este horsie.Vsetci poznáme jej minulost,teraz bude matka,tak sa podla toho chova,nepretrca sa kade tade.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.