Rychtářův poskok Standa prozradil, jak ho Josef platil! To budete zírat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtářův poskok Standa prozradil, jak ho Josef platil! To budete zírat

Dřívější úderná trojice (zleva Rychtář mladší, Rychtář starší a zvukař Standa) je minulostí. Standa už nechce s Rychtářovic famílií nic společného.
Dřívější úderná trojice (zleva Rychtář mladší, Rychtář starší a zvukař Standa) je minulostí. Standa už nechce s Rychtářovic famílií nic společného. (Aha! - Martin Hurda)

Každému, kdo sleduje nekonečný příběh Josefa Rychtáře, muselo už někdy vrtat hlavou, co vlastně v jeho přítomnosti dělá zvukař Standa, podivný člověk s tváří večerníčkového Rákosníčka. Jak to, že nepracuje a je Josefovi vždy k ruce? Kolik mu za to Rychtář dává?

Standa s Josefem se rozhádali a rozešli. Rychtář tvrdí, že svého poskoka vyhodil, Standa říká, že odešel sám. Tak nebo tak díky jejich rozepři vykoukla na světlo světa fakta, která do absurdního příběhu z Uhříněvsi a Říčan vnášejí zcela nové rozměry.

Nutno připomenout, že zvukař Standa Lysý pracoval původně pro Ivetu Bartošovou – a opravdu jako zvukař. Když pak Rychtář při návratu z Ivetina koncertu ve Frenštátu svého passata rozmlátil na cucky, přizabil nejen svou milou, ale i Standu. Ten tehdy zraněný prohlásil, že s Rychtářem a Ivetou nechce mít už nic společného, jenže pak se nechal lidově řečeno ukecat.

„Zmrzačil mě a nesplnil nic z toho, co slíbil,“ hřímá teď Stanislav, který Rychtářovi skočil na sliby, že mu za zranění zaplatí. „Dělal jsem mu prakticky Ukrajince za jídlo, vodu a cigarety. Naivně jsem věřil jeho slibům, které mi loni dal po jím zaviněné autonehodě, při níž mě doživotně zmrzačil. Měl jsem rozdrcenou nohu, zničenou paži a poškozená záda,“ připomíná zhrzený zvukař na stránkách super.cz a dodává: „Josef Rychtář se zapřísahal, jak se o mě postará. Sliboval mi měsíční rentu, nebo jednorázové vysoké finanční vyrovnání. Šlo ale o plané sliby. Nic z toho nedodržel,“ uzavírá nebezpečně rozčílený Lysý.

Ten se teď, poté co přišel o jídlo, vodu a cigarety od Rychtáře, odhodlal kvůli svému bývalému chlebodárci vystoupit i u soudu.

Přečtěte si
notototeda
8. 12. 2014 • 22:57

a vyprávěl si tohle všechno i policajtům?

notototeda
8. 12. 2014 • 22:55

Stando na to si teda došel brzo

prasulka
8. 12. 2014 • 21:16

prasulka
8. 12. 2014 • 21:16

prasulka
8. 12. 2014 • 21:16

camse:Jdi už s tím do háje,cpeš to denně do každé diskuze!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.