Hanychová na Novu: Vystřídá Borhyovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hanychová na Novu: Vystřídá Borhyovou?

Bude »piercingová« a potetovaná Agáta novou moderátorkou odpoledních Televizních novin na Nově?
Bude »piercingová« a potetovaná Agáta novou moderátorkou odpoledních Televizních novin na Nově?

PRAHA – Bude misska Agáta Hanychová (21), dcera herečky Veroniky Žilkové, moderovat odpolední Televizní noviny na Nově? A vystřídá tak Lucii Borhyovou a její kolegyně, které by moderovaly už jen večerní Televizní noviny? Je to možné!


Podle manažerky modelky Andrey Dlouhé už Agáta poslala na Novu svůj životopis. „Dokonce se nám už ozvali, aby Agáta přišla na konkurz,“ přiznala Dlouhá. Podivné na celé kauze je, že Agáta všechno popírá. „Je to úplná blbost. Na Novu jsem žádný životopis neposílala. Nic tam moderovat nechci,“ vyvrací tvrzení vlastní manažerky Hanychová. Agáto, proč lžeš?

Když Agáta deníku Aha! tvrzení o tom, že by ráda moderovala odpolední Televizní noviny popřela, zavolali jsme její manažerce Dlouhé ještě jednou. „Ne, Agáta opravdu poslala na Novu svůj životopis a už ji pozvali i na konkurz,“ trvala na svém Dlouhá.

Skutečnost, že Hanychová ohledně poslání svého životopisu na Novu lhala, potvrdili i na Nově. „Je to tady velké téma. Lidé ze zpravodajství se té představě smějí. Holka, která má víc piercingů než rozumu, by tu měla uvádět zprávy, to je hodně bizarní představa,“ směje se jeden ze zaměstnanců zpravodajství.

Kliknutím zvětšeteJenže Agáta má na Nově velkého spojence. Samotného generálního ředitele Novy Petra Dvořáka. Ten velmi dobře vychází s maminkou Hanychové Veronikou Žilkovou, a tak údajně za Agátu mocně lobbuje. Uvidíme tedy nakonec Hanychovou na obrazovce jako moderátorku odpoledních Televizních novin? A nebude Nově vadit, že seriózní zpravodajství moderuje holka, která vymetá večírky, kluky střídá jako ponožky, má ostřejší slovník, vulgární gesta a jako modelka nejen na molu víc ukazuje, než zahaluje?


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.