Povánoční dárek nejen pro pány: Supervnadná Aneta Krejčíková nahá! (foto uvnitř) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Povánoční dárek nejen pro pány: Supervnadná Aneta Krejčíková nahá! (foto uvnitř)

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Prsa v hlavní roli! Hvězda Ulice Aneta Krejčíková (23) má rozhodně co nabídnout, a nejde jen o herecké umění. Její vnady jsou vděčným objektem filmařů, vzlášť, když se je nebojí ukázat. Pokochejte se!

Představitelka Gábiny Pumrové z nekonečného nováckého seriálu si například ve filmu Modelky s.r.o. zahrála vychytralou dračici Ornellu s velkým snem prorazit ve světě módy za každou cenu. „Jde si tvrdě za svým a má připomínat Ornellu Štikovou. Ale já tu slečnu neznám, vytvořila jsem ji po svém,“ řekla Aneta, která ve filmu podstoupila plastickou operaci zvětšení prsou.

Sama herečka řeší opačný problém! „Musím upřímně říct, že do budoucna uvažuji o zmenšení prsou. Není to úplně praktická záležitost to, co mám já,“ prozradila Aneta, která své přírodní čtyřky předvedla v Modelkách, ale daleko odvážnější byla i ve filmu Poupata. A ještě o kousek dál, to když před kamerou ukázala i to, co má pod sukní, nabídla kameře ve filmu Všiváci. Ostatně, podívejte se do galerie.

Aneta Krejčíková: Na své čtyřky nemůže sehnat podprsenku!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.